Libnet.ro
UNICEF

01:05

Irina Nistor: Geo Saizescu, un regizor de comedie stralucit.

România Liberă România Liberă,
Irina Nistor: Geo Saizescu, un regizor de comedie stralucit.

Criticul de film Irina Margareta Nistor a declarat, luni, pentru Mediafax, ca Geo Saizescu - care a murit la varsta de 80 de ani - a fost un regizor de comedie stralucit, intr-o perioada in care exista o cenzura acerba, afirmand ca cineastul a fost o prezenta extrem de cinematografica in sine. Citeste si VESTEA care a INTRISTAT lumea cinematografiei din Romania: Regizorul Geo Saizescu A MURIT A fost un regizor de comedie stralucit, mai cu seama intr-o perioada in care era o cenzura . continuă pe România Liberă

VIDEO. VESTEA care a iNTRISTAT lumea cinematografiei din Romania: Regizorul Geo Saizescu A MURIT.

Regizorul Geo Saizescu a murit, luni seara, la Spitalul Filaret din Capitala. Avea 80 de ani. Geo Saizescu s-a nascut pe 14 noiembrie 1932, in comuna Prisaceaua, judetul Mehedinti. Citeste si Irina Nistor: Geo Saizescu, un regizor de comedie stralucit Geo Saizescu a fost un regizor, scenarist si actor roman. Se pare ca ar fi avut probleme pulmonare. // Saizescu a regizat mai multe lungmetraje considerate antologice pentru istoria filmului romanesc de comedie, printre .

VESTEA care a iNTRISTAT lumea cinematografiei din Romania: Regizorul Geo Saizescu A MURIT.

Regizorul Geo Saizescu a murit, luni seara, la Spitalul Filaret din Capitala. Avea 80 de ani. Geo Saizescu s-a nascut pe 14 noiembrie 1932, in comuna Prisaceaua, judetul Mehedinti. Geo Saizescu a fost un regizor, scenarist si actor roman. Se pare ca ar fi avut probleme pulmonare. Saizescu a regizat mai multe lungmetraje considerate antologice pentru istoria filmului romanesc de comedie, printre care Asta seara dansam in familie, Pacala si Secretul lui Bachus, potrivit Mediafax. La .

Geo Saizescu actor, regizor, scenarist

Regizorul Geo Saizescu, unul dintre cei mai importanti regizori romani de film, actor in piese de teatru, precum si in numeroase filme, a murit luni seara, la varsta de 80 de ani.

Regizorul Geo Saizescu a murit la varsta de 80 de ani

Cineastul Geo Saizescu, unul dintre cei mai importanti regizori romani de film, a incetat din viata, luni, la varsta de 80 de ani. Regizor, scenarist si actor, Geo Saizescu a murit, la Spitalul Filaret din Capital.

VIDEO Regizorul Geo Saizescu a murit la varsta de 81 de ani

Cunoscutul regizor, scenarist si actor Geo Saizescu a decedat luni seara la varsta de 81 de ani, la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. Regizorul suferea de mai mult timp de grave probleme pulmonare. Printre cele mai cunoscute filme regizate se numara: Asta seara dansam in familie 1972); Secretul lui Bachus 1984) sau Pacala 1974). De asemenea, Geo Saizescu a jucat in numeroase filme, intre care S-a furat o bomba, Asta seara dansam in familie, Pacala sau Eu, tu si Ovidiu.

FOTO VIDEO A murit regizorul, actorul si scenaristul Geo Saizescu. Maestrul avea 80 de ani

Regizorul Geo Saizescu, unul dintre cei mai importanti regizori romani de film, actor in piese de teatru, precum si in numeroase filme, a murit luni seara, la varsta de 80 de ani.

ULTIMA ORA Regizorul Geo Saizescu a murit la varsta de 81 de ani

Cunoscutul regizor, scenarist si actor Geo Saizescu a decedat luni seara la varsta de 81 de ani din cauza unor probleme pulmonare. Printre cele mai cunoscute filme regizate se numara: Asta seara dansam in familie 1972); Secretul lui Bachus 1984) sau Pacala 1974). vom reveni cu amanunte.

Trupul lui Geo Saizescu va fi depus, miercuri, la Odeon. ...

Trupul neinsufletit al regizorului Geo Saizescu va fi depus, miercuri, la teatrul Odeon, din Bucuresti, la ora 11. 00, urmand sa fie inmormantat, joi, la Cimitirul Bellu, informeaza B1TV. VESTEA care a INTRISTAT lumea cinematografiei din Romania: Regizorul Geo Saizescu A MURIT Geo Saizescu a decedat luni seara la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, unde fusese transferat in urma cu o saptamana din cauza unor complicatii pulmonare. CITITI SI: Ce mesaje de .

A murit regizorul Geo Saizescu. Ce a declarat in ULTIMA emisiune TV in care a aparut

Cineastul Geo Saizescu, unul dintre cei mai importanti regizori romani de film, a murit, luni, la varsta de 80 de ani. Geo Saizescu s-a nascut la 14 noiembrie 1932, in judetul Mehedinti. Printre filmele regizate.

Basescu si Ponta au transmis mesaje de condoleante pentru Geo Saizescu

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au transmis marti mesaje de condoleante familiei regizorului Geo Saizescu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )