Libnet.ro
UNICEF

22:00

Isarescu: FMI ne-a ajutat cel mai mult sa avem un mix de politici de o anumita consistenta. Cele mai intarziate sunt reformele structurale

Adevărul Adevărul,
Isarescu: FMI ne-a ajutat cel mai mult sa avem un mix de politici de o anumita consistenta. Cele mai intarziate sunt reformele structurale

Colaborarea cu Fondul Monetar International FMI) a ajutat Romania sa aiba un mix de politici de o anumita consistenta, actionand ca un agregator, avand in vedere comunicarea deficitara la nivel institutional pe plan local, a declarat Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

10 ani de Youtube. Ce au urmarit cel mai mult internautii romani

In urma cu 10 ani, trei tineri Chad Hurley, Steven Chen si Jawed Karim lansau YouTube. Legenda spune ca voiau sa arate prietenilor niste clipuri filmate la o petrecere, insa adevarul este ca sursa lor de inspiratie a fost incidentul lui Janet Jackson de la finala Super Bowl din 2004. in februarie 2005 [] 10 ani de Youtube. Ce au urmarit cel mai mult internautii romani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Isarescu: FMI ne-a ajutat sa comunicam; noi nu prea vorbim intre noi, avem probleme de feudalism tarziu

Cel mai mare beneficiu obtinut de Romania in relatia cu Fondul Monetar International este faptul ca institutia si-a asumat rolul de coordonator al politicilor economice, a declarat miercuri guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, citat de Agerpres, referindu-se la necesitatea unei politici economice corect dozate, in conditiile in care reformele structurale continua sa fie intarziate. Cu ce ne-a ajutat pe noi cel mai mult FMI, ca sa dau si eu un verdict dupa atatia ani de colaborare cu ei? Faptul ca mixul de politici a avut o anumita consistenta. Pentru ca noi nu prea vorbim intre noi, avem probleme de feudalism tarziu, sa spun asa. Si ei mergeau din loc in loc, de la institutie la institutie si spunea stai domnule ca ce faci aici nu prea se leaga cu ce face celalalt, a explicat guvernatorul BNR.

REVISTA PRESEI: Carmen Iohannis si-a batut sotul la popularitate. De ce o plac mai mult romanii

In ziarele de luni, citim despre scriitorul Mircea Eliade si ultima lui dorinta, un sondaj INSCOP care arata ca prima doamna este mai populara decat presedintele, festivalul de film de la Cannes, dar si despre companiile care platesc cel mai bine.

Romania, locul 20 la Eurovision in sondaje! Vor putea cei de la Voltaj mai mult?

Romania este clasata pe locul 20 in sondaje la Eurovision. Ramane de vazut daca, dupa prestatia de maine seara, din prima semifinala, si dupa cea din finala, trupa Voltaj ar deveni mai interesanta si mai placuta de publicul international pentru a ajunge sa ne clasam pe un loc mai bun.

Billboard Music Awards: Rita Ora, mai mult dezbracata pe covorul rosu

Un adevarat regal pentru fani a oferit Rita Ora! Interpreta a vrut sa arate cat de sexy este si a aparut pe covorul rosu de la Billboard Music Awards mai mult dezbracata.

Scena SOCANTA in cel mai nou episod din GAME OF THRONES. Cum se apara actrita Sophie Turner

Cel mai recent episod din serialul Game of Thrones creeaza valva printre fani si starneste critici tot mai acide pe retelele de socializare. in replica, autorul seriei, George Martin, le ia apararea producatorilor.

LG G4 este unul dintre smartphone-urile cel mai usor de reparat

La scurt timp dupa lansarea oficiala, LG G4 a aterizat pe masa de dezasamblare. Dupa o privire aruncata asupra structurii interne, vestile sunt bune. Odata ce sunt inlaturate carcasa si bateria pentru a arunca o privire asupra micului univers alcatuit din suruburi, LG G4 este unul dintre smartphone-urile cel mai usor de reparat. Cei de [] LG G4 este unul dintre smartphone-urile cel mai usor de reparat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mic pistol din lume are lungimea unui bat de chibrit, dar este o arma letala

Artistul elvetian Paul Erard a inventat cel mai mic pistol functional din lume. Are numai 5 cm lungime, iar gloantele cu care trage au calibrul de 2,34 mm.

Cel mai ieftin Logan va fi produs in India si va costa 4.000 de euro

Cel mai ieftin model de Logan se pregateste, miercuri, sa intre pe piata, un autovehicul ce va costa 4. 000 de euro si va fi produs in India, informeaza publicatia economica Challenges. Noul model de Logan nu va.

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume va fi inaugurat curand. Privelistea este ametitoare

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume va fi inaugurat, in luna iulie, in China, in parcul national Zhangjiajie, despre care se spune ca a fost sursa de inspiratie a planetei Pandora din filmul Avatar, regizat de James Cameron, informeaza CNN.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )