Libnet.ro
UNICEF

01:05

Katy Perry o bate crunt pe Lady Gaga! Hitul ei, Roar, conduce in clasamentul de vanzari!

ADPM ADPM,
Katy Perry o bate crunt pe Lady Gaga! Hitul ei, Roar, conduce in clasamentul de vanzari!

Noile lor hituri au fost lansate in acelasi timp, insa Lady Gaga nu mai domina clasamentele de vanzari asa cum se intampla cand a lansat Born This Way. Din contra, Katy Perry cu piesa Roar conduce in clasamentul vanzarilor de pe iTunes cu vanzari aproape duble fata de Lady Gaga. Continue reading . continuă pe ADPM

Lady Gaga e disperata! Katy Perry, conduce in clasamentul de vanzari de pe iTunes!

In vreme ce Lady Gaga a ajuns pe locul intai la vazari pe iTunes in tari precum Bulgaria, Grecia sau Belarus, Mother Monster se afla inca pe locul 2 in cel mai important top iTunes din lume, cel din Statele Unite. Se pare ca piesa lui Katy Perry, Roar, este mult mai bine vanduta. Continue reading .

Katy Perry este regina criminala in trailerul pentru cel mai nou parfum al sau Killer Queen!

Dupa lansarea unui nou single, Roar, si pregatirea lansarii unui nou album, Prism, Katy Perry doreste sa revina in atentia fanilor sai si cu un nou parfum, intitulat Killer Queen. Artista a anuntat anul acesta in mai ca urmeaza sa lanseze un nou produs. Katy Perry a postat online si un trailer foarte sugestiv pentru .

Disperata Lady Gaga! Piesa Applause, inspirata de Girl Gone Wild a Madonnei!

Din nou exista similitudini intre piesele lui Lady Gaga si Madonna! Daca Born This Way a fost inspirata de piesa Express Yourself, iata ca cel mai nou single al lui Gaga are note similare cu hitul Girl Gone Wild al Madonnei. Continue reading .

Katy Perry isi alcatuieste armata pentru MTV VMA intr-un video promotional!

Artista perturba linistea unui cartier din New York in cadrul promo-ului realizat cu ocazia participarii sale la gala MTV VMA 2013, urmand exemplul lui Miley Cyrus. In cadrul videoclipului de doar 30 de secunde, foarte sugestiv de altfel, Katy Perry isi mobilizeaza fidelii KatyCats pentru a putea lua parte alaturi de ea la MTV VMA.

John Mayer face echipa cu Katy Perry pentru piesa Who You Love!

Aceasta piesa face parte de pe cel mai nou album al cantaretului, intitulat Paradise Valley, care va fi lansat pe 20 august. Who You Love nu a fost lansata ca single oficial. Piesa este o colaborare cu fosta sa iubita, Katy Perry, care la randul sau este ocupata cu punerea la punct a ultimelor detalii .

Lady Gaga goala in cel mai nou numar V Magazine! Vezi aici fotografiile!

Cand vine vorba sa isi promoveze proiectele, excentrica artista nu se da in laturi de la nimic si accepta orice provocare de dragul artei. Nu a facut exceptie nici in acest caz, cand a realizat o sedinta foto extrem de sexy pentru ultimul numar al revistei V Magazine. Lady Gaga apare pe coperta purtand o .

Lady Gaga a confirmat prezenta pe scena iTunes Festival 2013!

Nici nu s-a lansat bine single-ul Applause ca excentrica artista a si inceput sa isi programeze participari la diferite evenimente muzicale. Dupa confirmarea faptului ca va canta la gala MTV VMA 2013, iata ca Lady Gaga a anuntat ca va lua parte pe 1 septembrie la celebrul festival care are loc in Londra. Anuntul a .

Lady Gaga ne incanta cu un lyric video pentru piesa Applause!

Desi s-a lansat de doar trei zile, single-ul Applause deja se bucura de un mare succes in randul monstruletilor si mai mult ca sigur va face legea in topurile de specialitate. Gaga a filmat in acest weekend un clip la Micky, un local foarte popular din West Hollywood. Imaginile, unele surprinse de artista insasi, au .

O adevarata piesa de arta sau sperietoare? Lady Gaga, cu fata vospita

Se pare ca promovarea noului album nu ii da pace deloc artistei Lady Gaga.

FOTO Un oligarh ucrainean de origine pakistaneza pompeaza milioane de dolari in cariera sotiei sale pentru a o transforma intr-o noua Lady Gaga

Oligarhul ucrainian Mohammed Zahoor, de origine pakistaneza, si-a croit propriul drum prin viata de la saracie lucie pana la construirea unui imperiu de otel de miliarde dolari. Succesul afaceristul nu s-a oprit aici, ci a cucerit inima uneia dintre cele mai cunoscute vedete din tara, care i-a devenit sotie. Acum magnatul se foloseste de bogatia lui pentru a-si transforma sotia in urmatoarea Lady Gaga a Europei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )