Libnet.ro
UNICEF

07:30

Klaus Iohannis, despre decizia justitiei prin care familia sa pierde o casa din Sibiu: Solutia ma nemultumeste, cautam cele mai bune cai de contestare

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, despre decizia justitiei prin care familia sa pierde o casa din Sibiu: Solutia ma nemultumeste, cautam cele mai bune cai de contestare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara, la TVR 1, ca este nemultumit de decizia recenta a Curtii de Apel Brasov, prin care familia sa a pierdut imobilul din strada Nicolae Balcescu, in Sibiu. continuă pe Hotnews

Prima declaratie a lui Klaus Iohannis despre Guvernul Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, luni seara, la TVR ca Guvernul propus de premierul desemnat Dacian Ciolos poate sa fie un executiv cu care va colabora bine. De asemenea, seful statului a aratat ca nu a avut obiectii fata de propunerile de ministri.

Iohannis, despre pierderea casei din Sibiu: Solutia nu este buna, ma nemultumeste, cautam solutii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, referitor la sentinta judecatoreasca prin care a pierdut un imobil detinut in Sibiu, ca solutia il nemultumeste si ca, impreuna cu avocatii sai, cauta modalitati de a contesta hotararea.

Ce spune Iohannis despre pierderea casei din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, referitor la sentinta judecatoreasca prin care a pierdut o casa din centrul Sibiului, ca solutia il nemultumeste si ca, impreuna cu avocatii sai, cauta modalitati de a contesta hotararea.

Klaus Iohannis, interviu la TVR1: Sunt optimist in privinta votului din Parlament asupra guvernului Dacian Ciolos / Despre atentatele din Franta: Avem o situatie care deja tine de o stare de razboi aproape

Presedintele Klaus Iohannis se declara optimist in privinta investirii guvernului Dacian Ciolos, in cadrul votului de marti, din Parlament, si a afirmat ca principalele prioritati ale Cabinetului vor fi legate de realizarea unui buget care sa nu genereze deficite nesustenabile in 2016 si in 2017, precum si de organizarea in conditii de transparenta si corectitudine a celor doua runde de alegeri de anul viitor, locale si legislative.

Ora 21.00. Klaus Iohannis, interviu pentru TVR la un an de la castigarea alegerilor

La un an de la castigarea alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis a acordat un interviu pentru TVR, in care va vorbi despre ce s-a schimbat in Romania de cand a ajuns la Palatul Cotroceni si ce asteptari are de la Guvernul Ciolos.

Klaus Iohannis:Nu am avut obiectii in propunerile prim-ministrului desemnat, dar am colaborat

La un an de la castigarea alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis a acordat un interviu pentru TVR, in care a vorbit despre ce s-a schimbat in Romania de cand a ajuns la Palatul Cotroceni si ce asteptari are de la Guvernul Ciolos.

REACTIE. Ce spune Iohannis despre Guvernul Dacian Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seara, la TVR1, ca Guvernul prim-ministrului desemnat Dacian Ciolos poate sa fie si crede ca va fi un Executiv cu care va colabora foarte bine, el precizand totodata ca nu a avut obiectii fata de propunerile.

Presedintele Klaus Iohannis, scrisoare catre Hollande: Atentatele sunt acte de lasitate demne de dispret

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare omologului sau francez, Francois Hollande, pentru a-si exprima regretul profund fata de atentatul terorist de vineri seara care a avut loc la Paris, relateaza Mediafax. Seful statului a catalogat atentatele drept acte de lasitate demne de dispret.

Cum a comentat Klaus Iohannis retragerea lui Andrei Baciu de la Sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca retragerea nominalizarii lui Andrei Baciu la Ministerul Sanatatii nu afecteaza imaginea Guvernului. Seful statului a explicat ca Dacian Ciolos lucra sub presiunea timpului pentru a forma o echipa de la zero.

Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook la un an de cand a fost ales presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a scris, luni, pe Facebook, la un an de cand a fost ales ca presedinte ca a fost un an cu multe provocari si incercari. De asemenea, presdintele le-a multumit cetatenilor pentru sustinerea lor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )