Libnet.ro
UNICEF

21:15

Klaus Iohannis a dezvaluit motivele pentru care PSD nu va mai castiga alegerile in urmatorii ani. Lovitura mare pentru Dancila

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a dezvaluit motivele pentru care PSD nu va mai castiga alegerile in urmatorii ani. Lovitura mare pentru Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit motivele pentru care PSD nu va castiga alegerile in urmatorii ani, desi, in pofida tuturor, au destui simpatizanti pentru a-i aduce sus din nou. Klaus Iohannis, motivele pentru care PSD nu va mai castiga alegerile in urmatorii ani Klaus Iohannis si-a prezentat, duminica, programul prezidential impreuna pentru Romania normala, in . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis a intors in Parlament legea care scapa sefii ANRE de sanctiuni in cazuri de grava neglijenta si perturbarea pietei energiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea care modifica semnificativ OUG 332007 privind functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Mai multe prevederi ridica mari semne de intrebare. Potrivit legii aprobate de Parlament, sefii ANRE nu vor mai putea fi trasi la raspundere pentru grava neglijenta care are ca urmare perturbarea semnificativa a pietelor.

Klaus Iohannis, despre evenimentele de la Carei, de Ziua Armatei: Am fost asteptat de un careu de oficialitati care, in mare parte, nu s-au bucurat(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, sambata, la reuniunea Ligii Alesilor Locali, organizata de PNL in Bucuresti, ca la ceremoniile organizate, vineri, la Carei, de Ziua Armatei, oficialii PSD si membrii.

Klaus Iohannis: Suntem in razboi impotriva PSD-ului care a incercat sa acapareze intregul stat

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac asupra PSD, despre care spune ca simte un iz de comunism. Aflat la reuniunea Ligii Alesilor Locali, organiata de PNL in Bucuresti, liderul de la Cotroceni a mai subliniat ca PSD e adanc injurubat in toate structurile statului si ca doar prin vot se poate poate ajunge la resetarea statului.

Viorica Dancila: Prima oara cand trebuie sa-i dau dreptate lui Klaus Iohannis. Suntem tristi si dezamagiti

Liderul PSD Viorica Dancila a declarat, sambata, ca ii da dreptate presedintelui Klaus Iohannis, care a afirmat ca oficialii social-democrati si membrii guvernului demis nu s-au bucurat de Ziua.

VIDEO Klaus Iohannis, la reuniunea Ligii Alesilor Locali PNL: Am instaurat democratia in Romania in ultimii 30 de ani, dar un iz de comunism tot mai simtim cand vorbim de PSD

PSD nu a fost invins dupa europarlamentare, pentru ca este un partid imens si adanc insurubat in structurilor statului si poate fi invins doar prin vot, a declarat presedintele Klaus Iohannis, sambata, la reuniunea Ligii Alesilor Locali PNL. Am instaurat democratia in ultimii 30 de ani, dar parca asa un iz de comunism tot mai simtim cand vorbim de PSD. Pesedistii sunt o forta politica care din pacate a inhibat in perioade importante dezvoltarea Romaniei, a afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis, mesaj de forta in plina campanie pentru prezidentiale: Razboi cu PSD

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de forta in plina campanie electorala. La adunarea Ligii alesilor locali din PNL, seful statului a avut un alt atac la adresa PSD. Klaus Iohannis, mesaj de forta in plina campanie pentru prezidentiale Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la Sala Polivalenta din Bucuresti, la adunarea Ligii alesilor .

Klaus Iohannis: Cand vorbim de PSD tot mai simtim un iz de comunism. PSD a incercat sa acapareze intregul stat si a inhibat dezvoltarea Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, in discursul pe care l-a sustinut la Gala Ligii Alesilor Locali ai PNL, ca PSD a incercat sa acapareze intregul stat, a atacat democratia romaneasca s.

KLAUS IOHANNIS: Declara razboi impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis a lansat astazi, la Liga Alesilor Locali ai PNL, un atac dur la adresa PSD despre care sustine ca a incercat sa acapareze intregul stat, toate marile sisteme. Presedintele spune ca PSD , dinspre care vine un iz de comunism este insurubat in toate structurile statului si ca numai prin vot Romania se poate elibera ramasitele comunismului.

Klaus Iohannis: Romania sta foarte prost la infrastructura de transport. PSD stie bine de ce - pentru ca a dorit sa tina avioanele la sol si promisiunile in aer (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut referire la scadalul mentinerii avioanelor la sol in ziua motiunii de cenzura, in discursul pe care l-a sustinut duminica, in fata alesilor liberali, la evenimentul de.

Klaus Iohannis: Dupa guvernarea PSD, Romania risca sa ramana singura tara din UE cu MCV. PSD a fost o piedica in calea dezvoltarii Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat noi critici la adresa PSD in discursul pe care l-a sustinut, duminica, in fata liberalilor, la evenimentul de lansare a programului sau. Seful statului a declarat ca socia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )