Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis a semnat decretul. Codul rutier a fost modificat. Ce trebuie facut urgent cu aceste vehicule

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a semnat decretul. Codul rutier a fost modificat. Ce trebuie facut urgent cu aceste vehicule

Informatii de ultima ora despre aceste vehicule. Codul utier a fost modificat dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretul. Vehiculele care trebuie inmatriculate si inregistrate la RAR Codul Rutier a fost modificat dupa ce Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede ca vehiculele rutiere care se deplaseaza cu maxim 25 kmh sa fie inmatriculate si . continuă pe Playtech

Sapte decrete de promulgare a unor normative, semnate vineri de Presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 20 noiembrie, sapte decrete de promoulgare a.

Klaus Iohannis, Hitler pe Facebook. Cine e in spatele pozei care a bagat frica in romani

In mediul online a fost postata o fotografie cu presedintele Klaus Iohannis in postura lui Hitler. Partidul National Liberal a cerut excluderea fostului viceprimar al Capitalei din PSD. Cine e in spatele pozei care a bagat frica in romani Vineri, fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Badulescu a postat o fotografie pe Facebook in care presedintele .

Ion Cristoiu: Am trait s-o vad si pe asta: Neamtul Klaus Iohannis stie sa minta. Mai bine chiar decat romanii

Ion Cristoiu sustine ca presedintele Klaus Iohannis a mintit in cateva randuri in timpul conferintei de presa de la Cotroceni. Klaus Iohannis a fost votat de doua ori si pentru ca e neamt. Despre nemti se spune ca nu sunt capabili sa minta. Ei uite ca si nemtii mint. Si nu oricum, ci de ingheata apele.

Klaus Iohannis si partenerii sai de antrenament, care vorbesc ce citesc

Marti, l-au tradat secundele de tacere, gesticulatia mainilor, apoi observatia obraznica era vorba de o intrebare. Dan Tapalaga l-a pus in dificultate si l-a enervat pe Klaus Iohannis, la fel Alina Manolache si Sebastian Zachmann, ceea ce liderii opozitiei nu au fost capabili sa faca in 2020.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre vaccinare. I-a convocat, de urgenta

Klaus Iohannis a anuntat un mesaj de ultima ora despre vaccinare. Despre epidemia de coronavirus, presedintele Romaniei considera ca tara noastra se afla pe un platou in ceea ce priveste numarul de infectari cu coronavirus, ceea ce reprezinta motiv pentru un optimism moderat. Anuntul lui Klaus Iohannis despre programul de vaccinare. Este chestiune de securitate .

Klaus Iohannis, reactie de ultima ora. Ce noi masuri ia in Romania

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora cu noi masuri care se iau in Romania. Klaus Iohannis a chemat medici si specialisti la Cotroceni, pentru a lua in discutie situatia echipamentelor medicale si modul de intretinere a acestora in spitale, in aceasta perioada. Klaus Iohannis a convocate expertii in sanatate la Cotroceni. Ce au discutat Presedintele .

KLAUS IOHANNIS: impreuna cu Guvernul, sunt decis sa facem ceea ce nu s-a realizat in Romania dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi ca, impreuna cu Guvernul, este decis sa faca ceea ce nu s-a realizat, de fapt, in Romania dupa 1989, sa reconstruiasca tot sistemul sanitar din temelii, un efort de lunga durata, care insa nu mai poate fi amanat si care trebuie sa demareze imediat ce in Parlament va fi o noua majoritate.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 17, in direct pe B1 TV. Seful statului a avut o noua intalnire cu premierul Ludovic Orban, alti membri ai Guvernului si specialisti din sectorul sanitar

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, ora 17, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la .

Ludovic Orban: Vom continua sa aparam Institutia Presedintelui si nu-l vom implica pe Klaus Iohannis in disputa partidelor politice Presedintele Iohannis este cel care a salvat imaginea Romaniei in lume

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca presedintele Klaus Iohannis este cel care a salvat imaginea Romaniei in lume, intr-o perioada in care altii faceau tot posibilul pentru a ne duce la periferia lumii ci.

Lia Olguta Vasilescu a luat, la Craiova, o decizie ce sigur il va enerva pe Klaus Iohannis

Primarul Craiovei le-a promis oltenilor ca va organiza targul de Craciun si anul acesta, chiar daca e pandemie. A facut asta chiar dupa ce Klaus Iohannis a afirmat ca, in contextul pe care-l traversam, in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )