Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a semnat decretul. O noua zi nationala, pe 15 octombrie

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a semnat decretul. O noua zi nationala, pe 15 octombrie

Romanii vor avea o noua sarbatoare nationala, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul. Cel sarbatorit va fi comertul electronic, iar data aleasa este data de 15 octombrie, cand multi comercianti din Romania fura startul de Black Friday. Pe 15 octombrie are loc Ziua Nationala a comertului electronic PotrivitAdministratiei Prezidentiale,Klaus Iohannisa semnat miercuri, 22 . continuă pe Playtech

ULTIMA ORA. Klaus Iohannis, anunt important pentru romani

Klaus Iohannis a anuntat astazi ca este moderat optimist in privinta incheierii unui acord privind planul european de relansare economica, dar ca va urma o noua noapte de negocieri. Presedintele spune ca se discuta foarte intens despre conditiile de acordare a sumelor.

Klaus Iohannis, sedinta de urgenta la Cotroceni. Anunt de ultima ora al Guvernului

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, are astazi, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban,vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finantelor, Florin Citu, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, conform Administratiei Prezidentiale. Update, declaratie Klaus Iohannis, 22 iulie 2020: Este o suma foarte mare si cu aacesti bani vom .

Ce i s-a intamplat lui Klaus Iohannis cand a ajuns la uzina Ford din Craiova. A fost tratat ca un om de rand

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a testat un model Ford Puma, al doilea automobil introdus inca de anul trecut pe liniile de productie din Craiova, in timpul unei vizite la fabrica. Ce apatit Klaus Iohannis cand a ajuns la uzina Ford din Craiova. A fost tratat ca un om de rand Presedintele Klaus Iohannis a vizitat .

Ultima ora! Klaus Iohannis a eliberat din functie o judecatoare super cunoscut. Acum trebuie sa iasa la pensie

Inca un judecator de rasunet a fost eliberat, luni dupa-amiaza, din functie de Klaus Iohannis. Presedintele a semnat decretul prin care judecatoarea Mot, de la Curtea de Apel din Craiova va iesi la pensie.

LIVE VIDEO Klaus Iohannis, declaratie dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, cu Ludovic Orban si alti membri ai Guvernului. Tema discutiei - fondurile europene

Presedintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 15. 00, la Palatul Cotroceni, o intrevedere cu premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Fondurilor Europene Marcel Bolos si ministrul de Finante Florin Citu. Tema principala a discutiei vor fi fondurile europene, potrivit anuntului Administratie Prezidentiale.

Dan Negru, replica dura data lui Klaus Iohannis. Ce i-a transmis vedeta TV

Ca replica la anuntul facut de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, Dan Negru a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj dur. Dan Negru, replica dura data lui Klaus Iohannis. Ce i-a transmis vedeta TV Presedintele Romaniei a anuntat ca Romania a obtinut suma de 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene. in urma acestui .

Cati bani va primi Romania de la Bruxelles. Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis vine cu precizari despre discutiile purtate recent la Bruxelles. Cu ce suma impresionanta a venit acasa seful statului? Proiectele europene bat la usa. Anunt Klaus Iohannis: Cati bani va primi Romania de la Bruxelles? Romania a obtinut o suma impresionanta pentru proiectele europene, a anuntat recent Klaus Iohannis. Este vorba despre 7. 9 miliarde .

KLAUS IOHANNIS: Cu cei 80 de miliarde de euro vom fi in situatia de a reconstrui Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca fondurile in valoare de 80 de miliarde de euro obtinute de la Uniunea Europeana vor fi folosite pentru reconstruirea Romaniei, punctand ca, in acest sens, este nevoie de un plan solid, bun si aplicabil.

KLAUS IOHANNIS: Nicio lege nu opreste un virus, aici e contributia tuturor

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat miercuri ca nicio lege nu opreste un virus si ca e nevoie de contributia noastra, a tuturor pentru a raspunde la pandemia COVID-19, scrie Agerpres.

De ce nu a purtat Klaus Iohannis masca. Explicatia Administratiei Prezidentiale

La Consiliul European, purtarea mastii de protectie a fost optionala, nu obligatorie, iar acesta a fost motivul pentru care presedintele Klaus Iohannis apare in unele imagini fara masca de protectie, iar in alte poze apare cu masca de protectie, la fel precum alti lideri europeni, a transmis azi Administratia Prezidentiala. De ce nu a purtat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )