Libnet.ro
UNICEF

19:15

Liderul socialistilor europeni il sprijina pe Victor Ponta si spune ca masurile economice il califica sa ramana in fruntea Guvernului

Antena3 Antena3,
Liderul socialistilor europeni il sprijina pe Victor Ponta si spune ca masurile economice il califica sa ramana in fruntea Guvernului

Presedinte Partidului Socialistilor Europeni a spus astazi la Budapesta ca trebuie respectata decizia democratica a Parlamentului Romaniei si ca Victor Ponta merita sa ramana premier. Serghei Stanisev a. continuă pe Antena3

Liderii socialistilor europeni isi exprima deplinul sprijin pentru Victor Ponta si pentru Guvernul PSD

Cazul premierului Victor Ponta a creat discutii nu numai in politica interna, ci si internationala. Joi, 11 iunie, situa7789;ia din Romania va fi discutat8112; in Conferin7789;a Pre7779;edin7789;ilor de grup din.

Partidul Socialistilor Europeni si-a ales liderul. Seful PSE, inalt oficial din Bulgaria cu studii la Moscova!

Fostul premier bulgar Serghei Stanisev a fost reales presedinte al Partidului Socialistilor Europeni PSE), dupa ce a mai condus aceasta formatiune intre 2012-2014.

Partidul Socialistilor Europeni si-a ales liderul: un inalt oficial din Bulgaria cu studii la Moscova

Fostul premier bulgar Serghei Stanisev a fost reales presedinte al Partidului Socialistilor Europeni PSE), dupa ce a mai condus aceasta formatiune intre 2012-2014.

Serghei Stanisev, fost premier al Bulgariei, a fost reales presedinte al Partidului Socialistilor Europeni

Fostul prim-ministru bulgar Serghei Stanisev a fost reales vineri presedinte al Partidului Socialistilor Europeni PES), la congresul PES care are loc in capitala Ungariei, informeaza Novinite. Stanisev a spus ca.

Mobilizare fara precedent in favoarea lui Victor Ponta: Romanii sunt increzatori ca premierul isi va dovedi nevinovatia si considera ca acuzatiile care i se aduc sunt nefondate

Nu doar oficialii europeni il sustin pe Victor Ponta in scandalul cu DNA, ci romanii. Acestia s-au mobilizat pe Internet si ii transmit premierului sa nu cedeze, sa nu isi dea demisia si sa continue in.

Victor Ponta l-a suspendat pe Nicusor Constantinescu din PSD

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost suspendat din PSD, printr-un ordin semnat de liderul partidului, Victor Ponta, dupa ce a trimis adrese in calitate de presedinte executiv al PSD Constanta, desi fusese suspendat din aprilie din aceasta functie.

Cozmin Gusa, despre prezenta lui Victor Ponta la Baku: Avem un prim-ministru care vireaza altfel decat scrie in strategia de securitate a Romaniei. Asta este pericolul real la Victor Ponta

Consultantul politic Cozmin Gusa a criticat prezenta prim-ministrului Victor Ponta, vineri, la deschiderea Jocurilor europene de la Baku, din Azerbaidjan, alaturi de Vladimir Putin si Aleksandr Lukasenko, catalogand decizia premierului ca fiind un gest de sfidare la adresa eforturilor romanilor si a institutiilor statului de a da semnale credibile ca suntem parteneri de incredere ai Uniunii Europene si ai Statelor Unite ale Americii.

Motiunea de cenzura a PNL a fost respinsa, Victor Ponta ramane premier: 194 de voturi pentru motiune, prea putin fata de necesarul de 278

Motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa de Parlament, iar premierul ramane in functie dupa votul de vineri. Rezultatul votului a fost 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 voturi anulate - prea putin fata de necesarul de 278 voturi necesare adoptarii motiunii. Rezultatul se explica si prin faptul ca parlamentarii din coalitia de guvernare PSD, PC si PLR) au stat in banci si nu au votat, respectand consemnul dat de sefii partidelor. Au fost cateva exceptii, printre care Victor Ponta, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu. Dezbaterea motiunii a fost pigmentat de jigniri din partea lui Tariceanu la adresa Alinei Gorghiu, din partea lui Victor Ponta la adresa lui Mircea Geoana. O pata de culoare a fost senatoarea Cristian Anghel PC), fosta grevista a foamei, care a venit imbracata intr-un sacou ce avea imprimeuri cu personaje din desene animate, printre care si Mickey Mouse. Vezi in articol cele mai importante momente ale zilei din Parlament.

Victor Ponta ramane premierul Romaniei in urma respingerii motiunii

Parlamentul Romaniei a respins, ieri, motiunea de cenzura impotriva Guvernului condus de Victor Ponta, cu numai 194 de oficiali care au votat favorabil, neintrunindu-se astfel totalul necesar de 278 de voturi pentru. impotriva motiunii au fost inregistrate doar 13 voturi, iar 7 voturi au fost anulate, exprimandu-si votul 214 parlamentari, din totalul de 554. Parlamentarii din coalitia de guvernare PSD, PC si PLR) au refuzat sa voteze si au stat in banci, respectand consemnul dat de sefii partidelor. Totusi, au fost cateva exceptii, printre care Victor Ponta, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu.

Victor Ponta a participat la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku

Dan Mihalache arata ca prezenta premierului Ponta la ceremonia de la Baku este o greseala *Premierul a stat, in tribuna, in spatele lui Vladimir Putin Premierul Victor Ponta a ajuns, ieri, in Baku, din Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )