Libnet.ro
UNICEF

21:00

Liga I: Corona Brasov - ACS Poli Timisoara, scor 0-0

B1 B1,
Liga I: Corona Brasov - ACS Poli Timisoara, scor 0-0

Formatia Corona Brasov a terminat la egalitate, vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa ACS Poli Timisoara, intr-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I, relateaza Mediafax. Cartonase galbene: Sergiu Bus 28,. continuă pe B1

Rezultate Liga I. Clasamentul competitiei

Rezultate inregistrate in partidele disputate, vineri, in etapa a XXVII-a a Ligii I, programul celorlalte meciuri si clasamentul competitiei: Vineri Corona Brasov - ACS Poli Timisoara 0-0 Steaua - FC Vaslui.

VIDEO Corona Brasov-Poli Timisoara 0-0. Nimic la nimic intr-o partida cu aroma de matineu

Corona Brasov si Poli Timisoara au remizat, scor 0-0, in prologul etapei a 27-a din Liga 1, la capatul unui meci extrem de plictisitor, care a adunat in tribune putin peste o suta de spectatori.

Nimic la nimic in Corona-ACS Poli

ACS Poli a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul impotriva Coronei Brasov, disputat in deplasare, nearatand nici macar pentru o clipa ca ar merita sa ramana in Liga 1. Corona, deja retrogradata, a fost echipa mai pozitiva in joc, la capatul a 90 de minute in care putem numara ocaziile pe degetele de la o mana.

Antrenorul lui ACS Poli se gandeste la meciul cu Corona Brasov: Egalul cu Steaua nu a insemnat prea mult

Surpriza la conferinta de presa a celor de la ACS Poli, inaintea meciului cu Corona Brasov de vineri. Antrenorul Dan Alexa, extrem de pragmatic, a recunoscut ca egalul realizat sambata cu Steaua nu are efect prea mare asupra obiectivului, evitarea retrogradarii: Meciul cu Corona e mai important, egalul cu Steaua nu a reprezentat prea mult.

LIVE Liga 1 Corona-ACS Poli 0-0

Urmariti vineri, de la ora 18:00, cele doua partide programate in debutul etapei a XXVII-a din Liga 1,Corona-ACS Poli 18:00) si Steaua-FC Vaslui 20:30).

LIVE Liga 1 Corona-ACS Poli (18:00) si Steaua-FC Vaslui (20:30)

Urmariti vineri, de la ora 18:00, cele doua partide programate in debutul etapei a XXVII-a din Liga 1,Corona-ACS Poli 18:00) si Steaua-FC Vaslui 20:30).

Corona Brasov a castigat titlul de campioana la hochei pe gheata intr-un final de infarct

ASC Corona Brasov a cistigat titlul national, dupa ce a trecut in meciul decisiv de HSC Miercurea Ciuc cu 4-3. A fost o partida in care brasovenii au intors incredibil scorul, inscriind golul victoriei cu trei secunde inainte de final, potrivit GSP. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )