Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lista tarilor din zona galbena Cei care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Hotnews Hotnews,
 Lista tarilor din zona galbena Cei care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat marti seara lista tarilor cu risc epidemiologic, pe aceasta regasindu-se Belgia, Olanda, Spania, Franta, Marea Britanie sau SUA. Cei care sosesc in Romania din aceste state trebuie sa intre in carantina. continuă pe Hotnews

Este oficial. Cine va fi obligat sa stea in carantina 14 zile la intrarea in Romania. Vezi lista actualizata a tarilor din zona galbena

Emotii uriase pentru milioanele de romani aflati in strainatate. Perioada aceasta a valului doi de pandemie este una total nepotrivita pentru calatorii si vizite, chiar daca sunt la parinti sau prieteni. Desi multi conationali aflati in zonele cu risc epidemiologic ridicat au sperat sa scape de carantina, din pacate autoritatile vin cu vesti proaste. in .

Lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat. Cine intra in carantina la sosirea in Romania

Lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat a fost aprobata in sedinta de marti a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, a anuntat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, care a precizat ca.

Politia Capitalei: Aproape 70 de apeluri in ultimele 48 de ore la linia telefonica unde pot fi reclamati cei care nu poarta masca in baza acestora au fost date 10 amenzi

Peste 1. 200 de amenzi in valoare de aproape 428. 000 de lei au fost date de politisti sambata si duminica in Bucuresti, pentru nerespectarea masurilor anti-COVID. Potrivit Politiei Capitalei, au fost facute controale in peste 1. 780 de piete, targuri, magazine, terase, mijloace de transport in comun, fiind legitimate aproximativ 4. 200 de persoane. De asemenea, Politia spune ca a dat 10 amenzi in baza sesizarilor facute la linia telefonica unde pot fi reclamati cei care nu poarta masca, in ultimele 48 de ore in Capitala fiind inregistrate la aceasta linie aproape 70 de apeluri.

Nelu Tataru, adevarul despre numarul de infectari cu COVID-19 din Bucuresti. Motivul pentru care cetatenii au fost mintiti

Potrivit incidentiei cumulate a cazurilor de coronavirus din ultimele 14 zile, 3,11 la mia de locuitori, anuntata de Institutul National de Sanatate Publica, Capitala Romaniei ar fi trebuit sa intre in scenariul rosu. Acest lucru presupunea inchiderea tuturor scolilor si desfasurarea cursurilor online. in urma unei sedinte a Comitetului Muncipal, INSP a venit cu o .

Liderii americani avertizeaza ca atacurile presedintelui Trump asupra NATO pun in pericol libertatea tarilor din CEE

Mai multi lideri ai grupurilor etnice de origine central si est-europeana din Statele Unite, impreuna cu fosti ambasadori americani la NATO si in 14 tari din Europa Centrala si de Est, generalul Wesley Clark, fost comandant suprem al fortelor aliate NATO, si fostul ambasador Mark Brzezinski Rtd. ) au lansat o campanie de avertizare a alegatorilor din statele-cheie battleground states and ) cu privire la pericolul pe care realegerea presedintelui Donald Trump il prezinta pentru libertatea din aceste tari.

Toti cei care au cont bancar trebuie sa afle urgent: asa ceva te salveaza in relatia cu banca

Odata cu drepturile pe care le are un client al unei banci, acesta are si anumite obligatii, pe care, uneori, uita sa si le indeplineasca. Exista cateva obligatii pe care clientul.

DigiSport: E aurul Romaniei! Nu stim sa-i sustinem. Gica Hagi se delimiteaza de toti cei care critica tinerii tricolori

Esecul de la Oslo, venit la patru zile dupa ratarea oricarei sanse de a mai prinde un loc la Euro 2020, a tras un val de critici la adresa echipei nationale. Gica Hagi a decis sa iasa public si sa le ia apararea tinerilor jucatori din nationala.

ORBAN: Cei care nu au simptome pot sa li se faca evaluarea starii de sanatate fara sa se deplaseze pana la spital

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni, ca persoanele infectate cu noul coronavirus care nu au simptome ar putea sa nu mai vina la spital pentru a le fi evaluata starea de sanatate, dar daca acestia vor dori sa vina la unitatea medicala si sa se trateze acolo, o pot face, conform news. ro.

Cum raman de izbeliste familiile medicilor morti de Covid-19 din cauza unei legi care de cinci luni n-are norme de aplicare

Imi este foarte greu sa vorbesc. E singura fata pe care am avut-o. A fost o profesionista. Toata lumea stie. Avea douazeci si ceva de ani in Spitalul de Boli Infectioase. Rodica Hriscu are 66 de ani. in mai 2020, a trebuit sa-si ingroape fiica, pe Lenuta Buta, de 46 de ani, asistenta la Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani, dupa ce aceasta a murit de Covid-19, scrie PressOne. Acum, la mai bine de cinci luni de la intamplare, bunica se afla in situatia de a-si intretine nepotul, pe Rares, care e in anul I de facultate in Iasi, cu doar 700 de lei pe luna, cat a decis Casa Judeteana de Pensii ca trebuie sa primeasca acesta, ca fiu al femeii decedate.

Singurul suc din comert care iti curata bijuteriile din argint. Trucul pe care niciun roman nu l-a aflat, inca

Poate nu stiai, dar bautura Coca Cola are mai multe intrebuintari casnice. Spre exemplu, Coca Cola poate sa curete perfect bijuteriile de argint, sa curete parbrizul masinilor etc. Singurul suc din comert care iti curata bijuteriile din argint Astfel, acidul din Coca-Cola indeparteaza petele si murdaria de pe argint. Pune, deci, obiectele pretioase in bautura .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2046 seconds )