Libnet.ro
UNICEF

21:15

LIVE Simona Halep la Madrid (azi, ora 16:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep la Madrid (azi, ora 16:00)

Onlinesport. ro transmite live text, luni dupa-amiaza cu incepere de la ora 16:00, meciul pe care Simona Halep il sustine in primul tur la Mutua Madrid Open, turneu WTA Premier dotat cu premii totale in valoare de 3. 6 milioane de euro. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep la Madrid (Luni, ora 16:00)

Onlinesport. ro transmite live text, luni dupa-amiaza cu incepere de la ora 16:00, meciul pe care Simona Halep il sustine in primul tur la Mutua Madrid Open, turneu WTA Premier dotat cu premii totale in valoare de 3. 6 milioane de euro.

LIVE Simona Halep la Madrid contra lui Goerges

Onlinesport. ro transmite live text, luni dupa-amiaza cu incepere de la ora 16:00, meciul pe care Simona Halep il sustine in primul tur la Mutua Madrid Open, turneu WTA Premier dotat cu premii totale in valoare de 3. 6 milioane de euro.

LIVE Simona Halep la Madrid. Ajunge in turul doi

Onlinesport. ro a transmis live text, luni dupa-amiaza cu incepere de la ora 16:00, meciul pe care Simona Halep l-a sustinut in primul tur la Mutua Madrid Open, turneu WTA Premier dotat cu premii totale in valoare de 3. 6 milioane de euro.

CM Snooker: Finala dintre Ronnie O'Sullivan si Mark Selby se va relua de la ora 16

Meciul dintre Ronnie O'Sullivan si Mark Selby, finala Campionatului Mondial de Snooker, se va relua luni, de la ora 16:00, cu frame-ul al 18-lea. In acest moment, Ronnie conduce cu 10-7.

Madrid Masters: Simona Halep - Julia Goerges 6-2, 6-0/ In turul doi fara drept de apel

Simona Halep locul 5 in lume si favorita numarul patru) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului Masters de la Madrid. Jucatoarea din Romania a invins-o fara drept de apel pe Julia Goerges, din Germania locul 97 in clasamentul WTA).

LIVESCORE Simona Halep - Julia Goerges 3-2

Simona Halep locul 5 in lume) debuteaza in turneul Masters de la Madrid impotriva jucatoarei Julia Goerges, din Germania locul 97 in clasamentul WTA). Partida este in direct pe Dolcesport 1 si LIVESCORE pe HotNews. ro.

Simona Halep, calificata in turul al doilea al turneului de la Madrid

Simona Halep, numarul 5 mondial, s-a calificat, luni, in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 3. 405 euro.

Simona Halep, calificata in turul doi la Madrid. Recordul depasit de numarul 5 mondial!

Simona Halep, numarul 5 mondial, s-a calificat, luni, in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 3. 405 euro. Halep a reusit sa depaseasca recordul de 3 milioane de dolari castigati din premii, stabilit in tenisul feminin romanesc.

Madrid Masters: Simona Halep va debuta astazi (Programul jucatorilor romani)

Simona Halep favorita patru) va debuta, luni, in turneul Masters de la Madrid, jucatoarea din Romania urmand sa o intalneasca pe Julia Goerges, din Germania. Intra in material pentru a vedea programul jucatorilor romani.

LIVE Finala Campionatului Mondial de snooker: Ronnie OSullivan - Mark Selby (10-7 dupa doua sesiuni. Meciul va fi reluat azi, ora 16:00)

Onlinesport. ro transmite live text finala Campionatului Mondial de snooker de la Crucible, finala care se va disputa pe durata a doua zile intre jucatorii englezi Ronnie OSullivan si Mark Selby.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )