Libnet.ro
UNICEF

22:30

LIVE Simona Halep la Madrid (Luni, ora 16:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep la Madrid (Luni, ora 16:00)

Onlinesport. ro transmite live text, luni dupa-amiaza cu incepere de la ora 16:00, meciul pe care Simona Halep il sustine in primul tur la Mutua Madrid Open, turneu WTA Premier dotat cu premii totale in valoare de 3. 6 milioane de euro. continuă pe Online Sport

Turneul de la Madrid: Adversarele pentru Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina Begu

Vineri a avut loc tragerea la sorti a turneului de tenis de la Madrid, acolo unde pe taboul principal sunt Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina Begu.

LIVE TEXT Traian Basescu, la B1 TV: CSAT nu e club de dezbatere, fac apel la premier sa nu terfeleasca si aceasta institutie/ Romania considera ca se poate trece la faza a treia a sanctiunilor impotriva Rusiei

Presedintele Traian Basescu este invitat duminica seara, de la ora 21. 00, la emisiunea Actualitatea romaneasca difuzata de B1 TV si moderata de Sorina Matei. HotNews. ro transmite principalele declaratii ale sefului statului.

LIVETEXT Traian Basescu, invitat in studiourile EVZ TV, de la ora 11,00

Reformele nu sunt ireversibile, a declarat presedintele Traian Basescu in studiourile EVZ, precizand ca partenerii externi nu pot face nimic altceva decat declaratii, nu pot interveni in mod brutal in deciziile politice, uitati-va in Ungaria. Riscul transformarii intr-un stat in care partenerii nu mai au incredere are efecte in zona economica, sustine presedintele, care avertizeaza ca asta e perspectiva daca Ponta si tata socru vor pune mana pe justitie, SRI sau alte structuri, DNA. Exista riscul numirilor. Presedintele are ultima semnatura la numiri, la Inalta Curte, la parchete, la SRI, sunt niste parghii care chiar ar da puterea totala PSD, a precizat Basescu. HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

Presedintele Traian Basescu, in direct pe B1 TV, de la ora 21:00 - Este invitatul emisiunii Actualitatea romaneasca, cu Sorina Matei

Seful statului, Traian Basescu, este invitatul jurnalistei Sorina Matei in emisiunea Actualitatea romaneasca, difuzata in aceasta seara de B1 TV, incepand cu ora 21:00. Presedintele Romaniei va vorbi.

Presedintele Traian Basescu, in direct pe B1 TV, de la ora 11:00 - Este invitatul emisiunii Evenimentul Zilei

Seful statului, Traian Basescu, este invitatul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1 TV incepand cu ora 11:00. Presedintele Romaniei va vorbi despre alegerile europarlamentare, masurile economice luate de.

incepe greul pentru Simona Halep. De ce romanca este in pericol sa piarda pozitii importante in clasamentul mondial

Din luna mai, cel mai bine clasata jucatoare de tenis din Romania va avea de aparat multe puncte in clasamentul WTA. in cazul in care nu va obtine rezulte bune la turneele viitoare, Simona va pierde pozitii importante in topul mondial.

Traian Basescu, la B1 TV: CSAT nu e club de dezbatere, fac apel la premier sa nu terfeleasca si aceasta institutie/ Romania considera ca se poate trece la faza a treia a sanctiunilor impotriva Rusiei

Presedintele Traian Basescu este invitat duminica seara, de la ora 21. 00, la emisiunea Actualitatea romaneasca difuzata de B1 TV si moderata de Sorina Matei. HotNews. ro transmite principalele declaratii ale sefului statului.

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 15:00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, duminica, la ora 15:00Urmariti declaratia presedintelui LIVEpe Antena 3. Stire in curs de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )