Libnet.ro
UNICEF

21:30

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, ademeniti de covrigii calzi la Pitesti: Politicienii au impartit si jurnalistilor (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, ademeniti de covrigii calzi la Pitesti: Politicienii au impartit si jurnalistilor (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au poftit la covrigi. Aflati la Festivalul Simfonia Lalelelor de la Pitesti, cei doi politicieni nu au fost ademeniti de mirosul. continuă pe B1

Vicepremierul Liviu Dragnea, la Slatina: Vor fi doua autostrazi ce vor strabate Slatina

Prezent la Slatina vineri - 11 aprilie, unde a participat la instalarea noului tandem prefect-subprefect in judet, Liviu Dragnea, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a tinut sa potoleasca nemultumirile legate de tergiversarea anuntarii castigatorului licitatiei pentru autostrada Craiova-Slatina-Pitesti, ce trebuia dat publicitatii din decembrie 2013, si a spus ca aceasta nu a fost uitata de guvernanti.

Liviu Dragnea: Exista o dorinta serioasa in PSD ca Ponta sa candideze la prezidentiale

Presedintele executiv al PSD; Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Slatina, ca in partid exista o dorinta serioasa ca premierul Victor Ponta sa candideze la alegerile prezidentiale, relateaza.

Liviu Dragnea: Crin Antonescu nu va ajunge in turul al doilea la alegerile prezidentiale

Crin Antonescu nu va intra in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea in Editia Speciala de joi seara de la Antena 3. Crin Antonescu nu va ajunge in turul doi la.

Liviu Dragnea, despre atacurile lui Traian Basescu: Minciuni ingrozitoare si perfide

Vicepremierul Liviu Dragnea a comentat la Antena 3 atacurile permanente pe care Traian Basescu le lanseaza la adresa sa. Basescu spune ca Guvernul din care Liviu Dragnea face parte si care este condus de Victor.

Liviu Dragnea: Fondurile din Programul National de Dezvoltare Locala nu sunt alocate pe criterii politice

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a declarat joi ca fondurile din Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) nu sunt alocate pe criterii politice asa cum a sustinut in ultima vreme opozitia. Acesta a explicat ca in cazul lucrarilor pentru extinderea retelelor de apa si canal, au primit finantare obiectivele care erau realizate in proportie de peste 60%, iar in cazul drumurilor comunale cele realizate peste 70%.

Liviu Dragnea: Arieratele autoritatilor locale totalizeaza in jurul a cateva sute de milioane de lei

Arieratele autoritatilor locale sunt in jurul a cateva sute de milioane de lei, a declarat Liviu Dragnea, vicepremierul Romaniei si Ministrul Dezvoltarii Regionale, care a aratat ca spera ca in perioada urmatoare sa identifice sursele financiare pentru.

Liviu Dragnea: Sunt cateva zeci de localitati care sunt in insolventa sau au cerut sa intre

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca exista cateva zeci de localitati care sunt in insolventa sau au cerut sa intre, el aratand ca se cauta solutii, impreuna cu Ministerul.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )