Libnet.ro
UNICEF

21:45

Liviu Pop: La multi ani tuturor romanilor educati!

Hotnews Hotnews,
 Liviu Pop: La multi ani tuturor romanilor educati!

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, aflat vineri la ceremoniile organizate de Ziua Nationala la Alba Iulia, le-a transmis La multi ani tuturor romanilor educati. El a mai spus ca e mandru ca este roman, chiar daca unii care au uitat de aceasta tara incearca sa ne spuna ca nu mai avem o Romanie puternica. continuă pe Hotnews

Liviu Pop, ironic chiar si in zi de sarbatoare: La multi ani tuturor romanilor educati!

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, care s-a remarcat prin desele greseli gramaticale, aflat, vineri, la ceremoniile organizate de Ziua Nationala la Alba Iulia, le-a transmis La multi ani tuturor romanilor educati. El a mai spus ca e mandru ca este roman, chiar daca unii care au uitat de aceasta tara incearca sa ne spuna ca nu mai avem o Romanie puternica.

Mesajul ministrului Educatiei, Liviu Pop, de Ziua Nationala a Romaniei

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, este prezent la ceremoniile organizate la Alba Iulia cu ocaziua sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei, prilej cu care le-a transmis La multi ani tuturor romanilor.

Liviu Pop: Diferenta dintre salariul net de acum si salariul net de la 1 ianuarie decide angajatorul cum il da

Asa cum ne-a obisnuit cu exprimarea sa elevata, ministrul Educatiei, Liviu Pop, a explicat marti seara cum stau lucrurile cu salariile de la 1 ianuarie, sugerand ca angajatorii care nu le vor mari vor continua sa faca semi-evaziune fiscala, inventand tot felul de facilitati care nu se supun tuturor impozitelor si evident va pierde la punctul de pensie angajatul.

Familia Regala a Romaniei ureaza tuturor romanilor la multi ani si aduce omagiu natiunii

Familia Regala aduce omagiu natiunii romane, care a facut sacrificiu de sange pentru unirea tarii si ureaza tuturor romannilor, din tara, din Republica Moldova, dar si din diaspora, la multi ani, potrivit unui comunicat publicat pe pagina romaniaregala. ro.

Liviu Pop, dupa reactia Departamentului de Stat SUA: Putem lua in calcul ce ne spun cei de pe margine, dar vad ce s-a intamplat cu Legea Educatiei, s-a modificat 50%. Parlamentul trebuie sa decida

Ministrul Educatiei , Liviu Pop, considera ca Parlamentul trebuie sa decida cum trebuie sa arate legile Justitiei, indiferent ce spune Departamentul de stat sau orice alta entitate, de ce spun cei de pe margine. In acest sens, Pop a facut o comparatie intre legile justitiei si Legea Educatiei, o lege care acum 6 ani a fost angajata prin raspundere si s-a modificat 50% din corpul ei, astfel incat dezbaterea trebuie facuta sanatos in Parlament.

Liviu Pop: Suntem singura tara UE care are profesori necalificati. 2% dintre cadrele didactice sunt in aceasta situatie

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat marti ca Romania este singura tara UE care are profesori necalificati, in aceasta situatie fiind 2% dintre cadrele didactice, desi masteratul didactic este prevazut in Legea Educatiei de sase ani, relateaza Agerpres. Acesta a subliniat ca situatia se va schimba in anii urmatori pentru ca finantarea de anul viitor a locurilor de licenta va fi strans legata cu nevoile invatamantului preuniversitar. De asemenea, Pop a mai spus ca pregateste o metodologie pentur invatamantul ante-prescolar.

Ce gafe apar in manualele elevilor. Greselile, dezvaluite de ministrul Liviu Pop

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a vorbit marti, la Antena 3, despre greselile grave care se gasesc in prezent in manualele elevilor din clasele VI-X. Eu va spun ca azi, mai avem manuale.

Liviu Pop, promisiune firava: Dupa 1 ianuarie, angajatorii de buna credinta ar trebui sa dea salariul mai mare

Liviu Pop, ministrul educatie incearca sa linisteasca apele. Marti seara la Antena 3 a declarat ca toti angajatii vor avea salariu mai mare de la 1 ianuarie daca se va aplica in mod corect Codul.

Gabriela Firea, mesaj video alaturi de Florentin Pandele si de cei doi copii ai lor: La multi ani, Romania, la multi ani, romani

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, le transmite romanilor La multi ani, intr-un mesaj video in care apare alaturi de sotul sau, Florentin pandele, si de cei doi copii ai lor. Firea.

Liviu Dragnea, mesaj de Ziua Nationala: La multi ani Romania! Sa avem un an de pace, liniste si bunastare

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj romanilor, cu ocazia Zilei Nationale, exprimandu-si speranta ca anul care vine va fi unul de pace, liniste si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )