Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate, este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

B1 B1,
Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate, este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a vorbit pentru prima data despre problemele de sanatate, dupa ce a fost supusa unei interventii chirurgicale complicate. continuă pe B1

Mogherini a facut din nou apel la solutionarea pasnica a crizei din Venezuela

Inaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate, Federica Mogherini a facut din nou apel la gasirea unei solutii pasnice si politice pentru criza din Venezuela, relateaza site-ul agentiei Reuters, potrivit Mediafax.

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus din PSD si isi va pierde functia

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus din PSD, sambata, prin decizia Comitetului Executiv al PSD Dambovita. A fost prezentat un raport in ceea ce priveste.

Caz socant in judetul Mures! O femeie a fost impuscata din greseala de un politist

Un incident foarte grav s-a produs in judetul Mures. O femeie a fost impuscata din greseala de un politist care incerca sa opreasca o masina suspecta. Masina fusese data prin statie dupa ce fugise.

O femeie a fost impuscata din greseala de politisti in timp ce acestia urmareau o masina suspecta

Un incident foarte grav s-a produs in judetul Mures. O femeie a fost impuscata din greseala de un politist care incerca sa opreasca o masina suspecta. Masina fusese data prin statie dupa ce fugise.

ADIO, Gheorghe Turda! Muzica populara, in stare de SOC! Anuntul TRIST a fost CONFIRMAT

Gheorghe Turda s-a despartit de iubita tinerica, Nicoleta Voicu. Vestea i-a socat pe cei apropiati pentru ca nimeni nu se astepta la asta. Totul parea sa fie perfect intre ei, dar se pare ca nu era chiar.

Presedintele CJ Dambovita a fost EXCLUS din PSD. Adrian Tutuianu: N-a pupat inelul de Plumb. PSD s-a transformat intr-o SRL

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus, sambata, din PSD. Decizia a fost luata in sedinta Comitetului Executiv al organizatiei judetene a PSD, informeaza Agerpres. nbsp.

O femeie a fost mpuscata din greseala n cap de un politist care urmarea un sofer

O femeie din judetul Mures a fost impuscata in zona capului, din greseala, de un politist care urmarea un sofer fugar. Victima este in stare grava, internata la Spitalul Clinic Judetean Cluj, in Clinica de Neurochirurgie.

Utile: Beneficiul mersului pe jos; Cele mai cunoscute mituri despre somn; Motivele psihologice din spatele obsesiei de a-ti face singur poze

O femeie de 109 ani a dezvaluit secretul longevitatii sale, inainte de a muri. Jessie Gallan, din Scotia, a trait o viata lunga, de 109 ani, devenind una dintre cele mai longevive persoane din istoria acestei tari. 5 sfaturi pentru o relatie fericita. Un cuplu reusit nu e cel care nu se cearta niciodata nu exista asa ceva; mai devreme sau mai tarziu, ceva scantei tot se vor aprinde).

Corpul lui Emiliano Sala a fost recuperat din ruinele avionului prabusit in Canalul Manecii

Corpul recuperat din ramasitele avionului prabusit in Canalul Manecii este al fotbalistului argentinian Emiliano Sala, a anuntat politia din Dorset, citata de BBC. Cauzele accidentului, in urma.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )