Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mehedinti: Perchezitii la mai multe adrese, inclusiv sediul APIA, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene

B1 B1,
Mehedinti: Perchezitii la mai multe adrese, inclusiv sediul APIA, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene

DNA face joi dimineata peste 10 perchezitii la mai multe adrese din Mehedinti, printre care si sediul Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura din judet. Suspectati de fapte de coruptie ar fi. continuă pe B1

Mai multe medicamente uzuale sporesc riscul de dementa

Mai multe medicamente care sunt administrate in mod curent cresc riscul de dementa, inclusiv riscul de dezvoltare a maladiei Alzheimer, la persoanele in varsta care primesc aceste substante in doze mari sau pentru perioade indelungate, potrivit unui studiu publicat luni in Statele Unite.

Romania are cele mai multe exploatatii agricole din UE, dar cu suprafata utilizata in scadere

Suprafata agricola utilizata a Romaniei a scazut in 2013 cu aproape un milion de hectare fata de anul 2002, in conditiile in care Romania ramane cu cele mai multe exploatatii agricole la nivelul Uniunii Europene, dar cu o pondere a suprafatei agricole utilizate redusa, scrie Mediafax, citand rezultatele Anchetei Structurale in Agricultura, cercetare ce se realizeaza o data la fiecare 10 ani de catre Statistica. Astfel, suprafata agricola utilizata s-a redus cu 875. 000 de hectare, de la 13,93 milioane hectare in 2002 la 13,05 milioane hectare la finalul anului 2013.

Mai multe statii RATB vor fi redenumite. Printre acestea se afla si cea de la langa Arena Nationala

Incepand de marti, 27 ianuarie, mai multe statii din Bucuresti vor fi redenumite in vederea imbunatatirii sistemului de informare a calatorilor.

Fundatia Mihai Nesu cauta voluntari. Afla mai multe detalii

Fundatia Mihai Nesu cauta voluntari pentru mai multe proiecte sau pentru simpla sustinere a activitatii fundatiei. Misiunea Fundatiei Mihai Nesu este de a acorda sprijin copiiilor si persoaneleor cu.

Suceava: O stanca s-a dislocat si pune in pericol mai multe case

O stanca dintr-un deal din comuna suceveana Hartop s-a dislocat, luni, existand riscul sa se prabuseasca peste mai multe case, sapte persoane fiind evacuate, relateaza Mediafax. Potrivit prim-adjunctului.

Bogdan Chiritoiu: Amenda aplicata Intralot in cazul Loteria, neincasata de Fisc pentru ca firma are sediul in Grecia

Amenda acordata companiei elene Intralot in investigatia privind Loteria in urma cu aproximativ un an nu a putut fi colectata de Fisc din cauza ca aceasta nu este inregistrata in Romania, in aceasta situatie fiind mai multe companii, inclusiv una din Elvetia din domeniul armamentului.

Adevarul incomod pentru care tot mai multe femei fac labioplastii

Intre anii 2001 si 2014 s-a inregistrat o crestere semnificativa a cererii pentru modificarea estetica a labiilor, mai exact de a le micsora sau de a le aduce la o marime egala in situatiile in care una dintre acestea se dezvolta excesiv, interventie cunoscuta sub denumirea de labioplastie.

HR manager Telekom: Cele mai multe dificultati de recrutare, in zona de IT

Procesul de recrutare este mai anevoios in cazul unor sectoare precum cel de IT, pe fondul competitiei din domeniu, dar si din motive salariale, firmele concurand practic la nivelul salariilor pe care sunt dispuse sa le plateasca pentru o anumita.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )