Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mesajul lui Ponta catre femeile din PSD: Nu e nevoie sa ma dezbrace domnul presedinte ca sa va conving sa ma votati

România Liberă România Liberă,
Mesajul lui Ponta catre femeile din PSD: Nu e nevoie sa ma dezbrace domnul presedinte ca sa va conving sa ma votati

Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus, la Scoala de vara a femeilor social-democrate, ca, spre deosebire de alti candidati, despre el se stie foarte bine ce a facut si ce face si ca nu este nevoie sa fie dezbracat de Traian Basescu si nici sa isi toarne galeti cu gheata in cap pentru a fi votat. continuă pe România Liberă

Ponta, femeilor din PSD: Nu e nevoie sa ma dezbrace domnul presedinte ca sa va conving sa ma votati

Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus, la Scoala de vara a femeilor social-democrate, ca, spre deosebire de alti candidati, despre el se stie foarte bine ce a facut si ce face si ca nu este nevoie sa fie.

Deputatul Bogdan Diaconu a demisionat din PSD, anuntand ca va initia o noua formatiune politica (VIDEO)

Deputatul Bogdan Diaconu si-a dat demisia din PSD. Imediat dupa anuntul public privind plecarea din PSD, a anutat ca initiaza o noua formatiune politica: Partidul Romania Unita. Deputatul afirma ca noul.

Bogdan Diaconu a demisionat din PSD; deputatul infiinteaza Partidul Romania Unita

Deputatul Bogdan Diaconu si-a anuntat, joi, demisia din PSD din cauza ca PSD guverneaza alaturi de UDMR, dar si a actiunilor anti-romanesti pe care aceasta grupare extremista le desfasoara din interiorul Guvernului, precizand ca.

Demisie din PSD, din cauza UDMR

Bogdan Diaconu: Plec din PSD pentru a fonda un nou proiect politic bazat pe credinta in valorile romanesti si in puterea noastra ca natiune.

Adrian Nastase, intrebat ce crede despre fostii colegi din PSD: Fiecare generatie considera ca istoria incepe cu ea

Adrian Nastase a afirmat joi ca fiecare generatie considera ca istoria incepe cu ea, in momentul in care a fost intrebat de ziaristi, la iesirea din penitenciarul Jilava, ce crede despre fostii sai colegi din PSD.

Deputatul Bogdan Diaconu a demisionat din PSD si vrea sa infiinteze Partidul Romania Unita

Deputatul Bogdan Diaconu and si-a anun and tat astazi demisia din PSD, subliniind totodata ca urmeaza a fi intocmite procedurile legale pentru inregistrarea, la Tribunal, a unui nou partid politic, Partidul Romania Unita.

Deputatul Bogdan Diaconu demisioneaza din PSD si vrea sa infiinteze Partidul Romania Unita: National-democratie, justitie sociala, protectionism economic, eradicarea coruptiei

Deputatul Bogdan Diaconu si-a anuntat, joi, demisia din PSD, subliniind totodata ca urmeaza a fi intocmite procedurile legale pentru inregistrarea, la Tribunal, a unui nou partid politic, Partidul Romania Unita, relateaza Agerpres.

Personalul Air France a refuzat sa se imbarce catre destinatiile din tarile afectate de Ebola

Sindicatul National din Grupul Air France, minoritar, a lansat o petitie in care solicita oprirea imediata a deservirii tarilor afectate de virusul Ebola. Ca atare, miercuri, mai multi membri ai personalului navigant de la Air France au refuzat sa se imbarce catre Guineea, Sierra Leone sau Nigeria, tari afectate de epidemia de Ebola .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )