Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dr. Mihai Craiu, experiment la inceput de an scolar. Ce se intampla cand porti masca mai multe ore - VIDEO

Antena3 Antena3,
Dr. Mihai Craiu, experiment la inceput de an scolar. Ce se intampla cand porti masca mai multe ore - VIDEO

Medicul pediatru Mihai Craiu face o demonstratie la inceput de an scolar si arata intr-un clip video, ca purtarea mastii de protectie nu produce hipoxie. continuă pe Antena3

Doctorul pediatru Mihai Craiu, experimentul care a pus milioane de romani pe jar. Ce se intampla atunci cand porti masca mai multe ore

Celebrul medic, Mihai Craiu, a dorit sa faca un experiment cu scopul de a le arata tuturor ce se intampla atunci cand masca este purtata pentru mai multe ore. Momentul a fost publicat pe o pagina de Facebook, adunand mii de aprecieri. Ce a observat medicul dupa ce a purtat cinci ore masca si echipament .

Genial! Cum scapi de aburirea ochelarilor cand porti masca. Ai nevoie de 2 ingrediente din baie

Persoanele care poarta ochelari intampina adesea aceasta problema. De fiecare data cand intra intr-un spatiu inchis cum ar fi un supermarket sau biroul unde lucreaza, persoanele care poarta ochelari cand isi pun masca li se aburesc ochelarii de vedere. Potrivit publicatiei britanice The Guardian, cercetatorul Jeremy Hoard a gasit un mic truc pentru a preveni .

Ce se intampla cand vorbesti in soapta, de fapt. Vesti bune pentru cei care se tem de covid-19

Apar tot mai multe cercetari stiintifice menite sa diminueze raspandirea noului cornavirus. Una dintre ele se refera la reducerea cu 6 decibeli a nivelului vorbirii intr-o camera. Ce se intampla cand vorbesti in soapta, de fapt O reducere cu 6 decibeli a nivelului mediu de vorbire poate avea acelasi efect ca dublarea ventilatiei unei camere.

Ce se intampla cand nu dormi suficient! Specialistii trag un semnal de alarma important

Majoritatea dintre noi stim clar ca lipsa somnului are un efect profund asupra modului in care functionam zi de zi. De la iritabilitate si stangacie crescuta la o susceptibilitate mai mare la raceli si boli cronice, exista cercetari ample pentru a sustine acest lucru. Acum, un nou studiu amplu confirma, de asemenea, faptul ca lipsa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )