Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mihai Gadea despre sentinta din dosarul ICA: Miza din spatele acestor 12 persoane este Antena 3. Aceasta masura dispune confiscarea sediului Antenei 3. Manifestare scelerata a unui regim care si-a pierdut complet controlul

Hotnews Hotnews,
 Mihai Gadea despre sentinta din dosarul ICA: Miza din spatele acestor 12 persoane este Antena 3. Aceasta masura dispune confiscarea sediului Antenei 3. Manifestare scelerata a unui regim care si-a pierdut complet controlul

Aici nu e vorba doar de 12 persoane, cu toate ca atunci cand vorbim despre o singura persoana este important. Miza din spatele acestor persoane este Antena 3. Vedem de ce este in stare acest regim, cat de departe, cat de abrupt si cat de pe fata poate sa mearga. Aceasta masura dispune confiscarea sediului Antenei 3. Daca cineva avea vreun dubiu, cred ca in momentul de fata este atat de straveziu, este atat de clar, a afirmat vineri Mihai Gadea, directorul general al Antena 3, la scurt timp dupa anuntarea sentintei in dosarul ICA. Gadea a citit un comunicat oficial de presa care prezinta pozitia companiei care editeaza postul de televiziune. continuă pe Hotnews

Mircea Badea despre sentinta din dosarul ICA: Decizia acestui pluton de executie - cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Sentinta dementa, criminala

Aceasta decizie de astazi a acestui pluton de executie este cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Este cel mai mare, cel mai vizibil si evident proces politic din ultimii 25 de ani, a afirmat vineri Mircea Badea, la Antena 3, la scurt timp dupa ce judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au pronuntat sentinta finala in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercretari Alimentare.

Pozitia trustului Intact dupa sentinta din dosarul ICA: Abuz intolerabil intr-un stat de drept. O incercare vadita de intimidare a celui mai puternic post de stiri din Romania, Antena 3

Conducerea si angajatii Intact Media Group au dat publicitatii un comunicat de presa in care arata ca au luat act cu dezaprobare de hotararea instantei privind procesul in care este implicat fondatorului trustului. Consideram ca este vorba de un abuz intolerabil intr-un stat de drept. Ei sustin ca sentinta definitiva din dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, pronuntata vineri, reprezinta o incercare vadita de intimidare a celui mai puternic post de stiri din Romania, Antena 3, parte a Grupului Intact. Antena 3 este singura televiziune care a prezentat, intr-un an cu puternica miza electorala, dovezi incontestabile privind coruptia la cel mai inalt nivel, culminand cu expunerea probelor care dovedesc mita oferita fratelui presedintelui Basescu. In urma difuzarii acestor filme, Mircea Basescu a fost arestat, iar procesul lui Dan Voiculescu accelerat si finalizat prin abuz.

Gheorghe Mencinicopschi considera nedreapta sentinta din dosarul ICA: Sunt nevinovat

Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la opt ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA, a declarat, intr-o prima reactie la Antena 3, ca o sentinta nedreapta si ca se considera nevinovat, scrie Agerpres .

Mihai Gadea, despre sechestrul pe sediul Antena 3: Noi suntem aici si vom gasi solutii

Mihai Gadea a comentat la Antena 3 sentinta din dosarul privatizarii ICA. Este o condamnare greu de explicat si pentru cei mai drastici juristi din lume. E insa vorba si de faptul ca aceasta masura dispune.

Case si terenuri, confiscate si lui Mencinicopschi, Pantis si altor condamnati din dosarul ICA

Case, apartamente si terenuri detinute de Gheorghe Mencinicopschi, Sorin Pantis, Gheorghe Sin, Vica Ene, Jean-Catalin Sandu si Vlad-Nicolae Savulescu, condamnati din dosarul ICA, au fost confiscate de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, informeaza Mediafax.

CONDAMNATII din dosarul ICA: ani grei de inchisoare pentru inculpati

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au dat, vineri, sentinta finala in dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare, iar ceilalti inculpati, printre care Gheorghe Mencinicopschi si Sorin Pantis, au.

Cinci dintre condamnatii din dosarul ICA au ajuns la Rahova

Cinci dintre condamnatii din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), Sorin Pantis, Jean Catalin Sandu, Corneliu Popa, Flavius Adrian Pop si Vlad Nicolae Savulescu, au fost dusi la Penitenciarul Rahova, unde, dupa indeplinirea formalitatilor, vor fi incarcerati, informeaza Mediafax.

Sorin Pantis si alti trei condamnati din dosarul ICA s-au predat la Politia Capitalei

Fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis si alti trei condamnati din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA) s-au predat la Politia Capitalei, unde sunt asteptate mandatele de executare a pedepsei de la Tribunalul Bucuresti.

DNA: Specialistul din dosarul ICA este expert autorizat din anul 2001

Directia Nationala Anticoruptie DNA) sustine ca Aurelia Nicolae, expertul care a efectuat raportul de constatare tehnico - stiintifica in dosarul ICA, face parte, incepand cu anul 2001, din Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati, relateaza Agerpres.

Averea familiei Voiculescu, prabusita de sentinta in dosarul ICA: Aproape 6 milioane de lei, confiscate de la Camelia si Corina Voiculescu

Sentinta definitiva anuntata vineri in dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a primit o condamnare de 10 ani inchisoare cu executare, zdruncina averea mogulului si a familiei sale. Pe langa confiscarea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2646 seconds )