Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mihai Gadea, despre sechestrul pe sediul Antena 3: Noi suntem aici si vom gasi solutii

Antena3 Antena3,
Mihai Gadea, despre sechestrul pe sediul Antena 3: Noi suntem aici si vom gasi solutii

Mihai Gadea a comentat la Antena 3 sentinta din dosarul privatizarii ICA. Este o condamnare greu de explicat si pentru cei mai drastici juristi din lume. E insa vorba si de faptul ca aceasta masura dispune. continuă pe Antena3

Mihai Gadea despre sentinta din dosarul ICA: Miza din spatele acestor 12 persoane este Antena 3. Aceasta masura dispune confiscarea sediului Antenei 3. Manifestare scelerata a unui regim care si-a pierdut complet controlul

Aici nu e vorba doar de 12 persoane, cu toate ca atunci cand vorbim despre o singura persoana este important. Miza din spatele acestor persoane este Antena 3. Vedem de ce este in stare acest regim, cat de departe, cat de abrupt si cat de pe fata poate sa mearga. Aceasta masura dispune confiscarea sediului Antenei 3. Daca cineva avea vreun dubiu, cred ca in momentul de fata este atat de straveziu, este atat de clar, a afirmat vineri Mihai Gadea, directorul general al Antena 3, la scurt timp dupa anuntarea sentintei in dosarul ICA. Gadea a citit un comunicat oficial de presa care prezinta pozitia companiei care editeaza postul de televiziune.

Mihai Gadea, mesaj pentru telespectatori: Daca se va intrerupe emisia, nu va faceti griji, vom reveni. Gasim solutii tehnice, chiar daca ne confisca sediul

Mihai Gadea a transmis telespectatorilor Antena 3, dar si invitatilor acestui post de televiziune ca, indiferent daca maine dimineata gasim confiscat sediul redactiei Antenei 3 - n. r. ), noi vom transmite din.

Mihai Gadea: Nu ne vom lasa! Daca e nevoie, emitem din strada

Mihai Gadea, directorul general al Antena 3, a declarat ca decizia Curtii de Apel Bucuresti nu vaface ca Antena 3 sa clacheze si sa fuga. Oamenii care sunt aici in sediul Antenei 3-n-red-) nu sunt lasi.

Sinteza zilei: Cel care l-a amenintat cu moartea pe Mihai Gadea, PRIETENUL consilierului prezidential Sebastian Lazaroiu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, dovada ca un consilier prezidential este prieten cu cel care l-a amenintat pe directorul Antena 3 ca il va arunca in aer, intr-o seara.

Ce scrie presa de satira despre sentinta lui Voiculescu in dosarul ICA: Mihai Gadea strange la piept varanul de plus / Romanii au epuizat stocurile de sampanie din magazine!

In asteptarea sentintei pentru Dan Voiculescu in dosarul ICA, site-urile satirice au publicat vineri o serie de articole in care il ironizeaza pe mogul. De nerabdare si emotie, Dan Voiculescu a mai furat 60 de milioane de Euro. Mihai Gadea strange la piept varanul de plus de care nu se desparte de la inceputul procesului, scrie timesnewroman. ro. Kamikaze scrie ca Chiar in ziua verdictului in Dosarul ICA, romanii au epuizat stocurile de sampanie din magazine!.

Mihai Gadea: in sala de judecata era o caldura infernala, iar mai important decat gradele era lipsa de oxigen

Mihai Gadea a povestit in cadrul editiei de astazi a emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoiescu despre atmosfera din sala de judecata, unde Dan Voiculescu, impreuna cu inculaptii si martorii din dosarul.

Mircea Badea si Mihai Gadea, sustinatori ai lui Voiculescu din sala de judecata (VIDEO)

Jurnalistii Antenelor Mihai Gadea si Mircea Badea s-au aflat, marti, in sala de judecata unde se dezbate termenul final al dosaruluiICA, venind sa-si sustina patronul - pe Dan Voiculescu. Badea a sosit.

SECHESTRU pe sediul Antena 3. Adrian Ursu: Sechestrul nu va duce la incetarea emisiei sau incetarea gurii Antenei 3

Sechestrul pus pe judecatori pe sediul Antenei 3 nu va duce la incetarea emisiei sau incetarea gurii postului de televiziune, a dat asigurari, vineri, Adrian Ursu, director editorial Intact Media.

Dan Sova (PSD), la Antena 3: Daca Dan Voiculescu va fi condamnat, va fi al doilea condamnat politic dupa Adrian Nastase / Mihai Gadea: Propaganda fascista care il slujeste pe Traian Basescu stie verdictul dinainte

Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, a declarat marti seara, la Antena 3, ca daca Dan Voiculescu va fi condamnat in dosarul ICA va fi vorba de a doua condamnare politica din Romania, dupa cea a lui Adrian Nastase. Un fost expert denunta presiuni asupra angajatei DNA care a facut expertiza in dosarul ICA.

Scrisoarea de sustinere a jurnalistilor Intact pentru omul Dan Voiculescu: Dom profesor, NOI SUNTEM AICI!

Dom profesor, Va spunem asa, pentru ca asa v-am spus intodeauna. Suntem angajati aici. Unii de cateva luni, altii de ani, cativa am implinit deja doua decenii. Unii abia incepem si nu v-am.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )