Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihail Saakasvili a discutat cu liderii comunitatii romanesti din Cernauti despre controversata lege a educatiei din Ucraina(FOTO)

B1 B1,
Mihail Saakasvili a discutat cu liderii comunitatii romanesti din Cernauti despre controversata lege a educatiei din Ucraina(FOTO)

Fostul presedinte georgian si guvernator al regiunii Odesa, Mihail Saakasvili, s-a intalnit cu sustinatorii sai din orasul Cernauti, din vestul Ucrainei, carora le-a transmis ca va incerca s. continuă pe B1

Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili a intrat cu forta duminica in Ucraina, ajutat de sute de sustinatori VIDEO

Fostul presedinte sedinte georgian, Mihail Saakasviligeorgian Mihail Saakasvili a intrat cu forta duminica in Ucraina pe la granita cu Polonia, ajutat de sute de sustinatori si sfidand decizia presedintelui Petro Porosenko de a-i retrage cetatenia ucraineana.

VIDEO Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili a intrat cu forta duminica in Ucraina, ajutat de sute de sustinatori

Fostul presedinte sedinte georgian, Mihail Saakasvili, a intrat cu forta duminica in Ucraina pe la granita cu Polonia, ajutat de sute de sustinatori si sfidand decizia presedintelui Petro Porosenko de a-i retrage cetatenia ucraineana.

FC Amicii Bruxelles, o echipa nascuta din pasiunea pentru fotbal si dorul de tara al comunitatii romanesti din Belgia

Povestea formatiei FC Amicii Bruxelles e o dovada ca niciun vis nu trebuie abandonat, daca esti dispus sa crezi cu adevarat in el.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )