Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ministrul Ciamba il contrazice pe Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Ministrul Ciamba il contrazice pe Liviu Dragnea

Ministrul pentru Afaceri Europene il contrazice pe Liviu Dragnea in legatura cu cine ar trebui sa reprezinte Romania la nivel european. George Ciamba nu sustine punctul de vedere al sefului PSD, care. continuă pe Antena3

SFANTUL ION. Mesajul lui Liviu Dragnea pentru sarbatoriti

Soborul Sfantului Proroc Ioan Botezatorul are loc a doua zi dupa Boboteaza, la 7 ianuarie. Sfantul Proroc si inaintemergator al Domnului, care proroceste venirea lui Iisus Hristos, il.

GEORGE CIAMBA, MINISTRUL DELEGAT PENTRU AFACERI EUROPENE: Alegerile europarlamentare - fara dezinformari si fara atacuri cibernetice

Peste 230 de dosare vor fi gestionate de tara noastra pe perioada in care va detine presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Cimaba, a sustinut, ieri, o conferinta de presa in care a prezentat prioritatile pe care tara noastra le are in fruntea Consiliului UE pana la 1 iulie 2019.

Toader anunta masuri reparatorii pentru condamnatii care au depasit termenul contestatiei n anulare /Liviu Dragnea, printre beneficiari

Tudorel Toader a declarat ca in scurt timp urmeaza a fi implementate masuri reparatorii pentru condamnatii care au depasit termenul depunerii unei contestatii in anulare, insa au primit pedepse din partea completelor de 5 judecatori de la iCCJ nelegal constituite, potrivit Mediafax. Intre cei care au iesit din termen pentru contestatia in anulare estesi Liviu Dragnea, condamnat in dosarul Referendumului.

Victor Ponta: Liviu Dragnea zice ca daca el nu poate sa fie presedinte, atunci sa nu fie nimeni altcineva si atunci candideaza el la prezidentiale(VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, desi va pierde in fata lui Klaus Iohannis, pentru ca nu.

Ziare.com: Liviu Dragnea da in judecata Comisia Europeana pentru a putea anula raportul OLAF referitor la frauda Tel Drum cu fonduri europene

Liviu Dragnea a dat in judecata Comisia Europeana, la Tribunalul UE din Luxemburg, incercand, pe o cale colaterala, sa obtina anularea raportului OLAF care constata frauda cu fonduri europene in dosarul Tel Drum in care este inculpat liderul PSD de catre procurorii DNA, informeaza ziare. com.

Victor Ponta: Liviu Dragnea o sa-si bage coada si la BNR. Mai are de luat vreo doua-trei institutii si le-a rezolvat pe toate (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea incearca, treptat, sa acapareze toate institutiile importante si ca nici Banca Nationala a Ro.

Miscare incredibila pentru a scapa de dosarul Tel Drum: Liviu Dragnea da in judecata Comisia Europeana

Decizie inedita luata de Liviu Dragnea pentru a scapa de dosarul penal Tel Drum! Liderul PSD a dat Comisia Europeana in judecata la Tribunalul Uniunii Europene de la Luxemburg. Potrivit site-ului Tribunalului.

Ministrul Justitiei propune trei procurori pentru functii de conducere la DIICOT

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni ca pe 28 ianuarie candidatii careurmeaza sa fie propusi pentru functii de conducere la DIICOT vor fi audiati de Sectia pentru procurori a Consiliului Su.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )