Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mitropolitul Birsericii Ortodoxe Ruse din Ucraina a murit

Antena3 Antena3,
Mitropolitul Birsericii Ortodoxe Ruse din Ucraina a murit

Mitropolitul Volodimir, conducatorul aripii ucrainene a Bisericii Ortodoxe Ruse, a decedat in noaptea de vineri spre sambata, la Kiev, a anuntat Patriarhatul de la Moscova pe site, relateaza AFP, conform. continuă pe Antena3

Mitropolitul Volodimir, seful Bisericii Ortodoxe Ruse din Ucraina, a murit

Mitropolitul Volodimir, conducatorul aripii ucrainene a Bisericii Ortodoxe Ruse, a decedat in noaptea de vineri spre sambata, la Kiev, a anuntat Patriarhatul de la Moscova pe site-ul sau, potrivit AFP.

Mitropolitul Volodimir, seful Bisericii Ortodoxe Ruse din Ucraina, a murit

Mitropolitul Volodimir, conducatorul aripii ucrainene a Bisericii Ortodoxe Ruse, a murit in noaptea de vineri spre sambata, la Kiev. Potrivit presei locale, prelatul de 78 de ani, primea ingrijiri intr-o.

Mitropolitul Volodimir a murit. Conducatorul Bisericii Ortodoxe Ruse din Ucraina avea 78 ani

Mitropolitul Volodimir, conducatorul aripii ucrainene a Bisericii Ortodoxe Ruse, a murit in noaptea de vineri spre sambata, la Kiev, a anuntat Patriarhatul de la Moscova pe site-ul sau, informeaza Kyiv Post.

Rusia a interzis importul unor noi produse lactate din Ucraina

Autoritatile ruse au interzis vineri importul unor noi produse lactate din Ucraina, din motive sanitare, in plina criza intre cele doua tari. Agentia pentru protectia consumatorilor Rospotrebnadzor a afirmat, intr-un comunicat, ca a constatat contaminari microbiene si incalcari ale normelor, dupa inspectarea branzei produse de catre Milkiland, o firma cu sediul la Kiev.

Razboi economic? Rusia a interzis importul unor noi lactate din Ucraina

Autoritatile ruse au interzis vineri importul unor noi produse lactate din Ucraina, din motive sanitare, in plina criza intre cele doua tari, relateaza AFP.

Rusia a interzis importul unor noi produse lactate din Ucraina

Autoritatile ruse au interzis vineri importul unor noi produse lactate din Ucraina, din motive sanitare, in plina criza intre cele doua tari, scrie AFP. Agentia pentru protectia consumatorilor.

Cine ii inarmeaza pe rebelii prorusi din Ucraina. Este implicata Mafia din Moldova

Una dintre cele mai puternice grupari criminale din Republica Moldova ar vinde armament rusesc separatistilor prorusi din Ucraina, potrivit unor informatii de presa, relateaza site-ul postului Euronews. Un grup.

Vladimir Putin, indemnat de SUA si Germania sa execite influenta asupra rebelilor din Ucraina

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si presedintele Statelor Unite, Barack Obama, il indeamna pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, sa exercite influenta asupra insurgentilor separatisti din Ucraina pentru.

Euronews: Mafia din Republica Moldova ar vinde armament rusesc separatistilor prorusi din Ucraina

Una dintre cele mai puternice grupari criminale din Republica Moldova ar vinde armament rusesc separatistilor prorusi din Ucraina, potrivit unor informatii de presa, relateaza site-ul postului Euronews.

Euronews: Mafia din Republica Moldova ar vinde armament rusesc separatistilor prorusi din Ucraina

Una dintre cele mai puternice grupari criminale din Republica Moldova ar vinde armament rusesc separatistilor prorusi din Ucraina, relateaza Euronews. Un grup care urmareste sa demaste coruptia si crima.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )