Libnet.ro
UNICEF

07:45

Moarte suspecta a unui taximetrist din Targu Jiu. in ce stare se afla cand l-au gasit politistii

Playtech Playtech,
Moarte suspecta a unui taximetrist din Targu Jiu. in ce stare se afla cand l-au gasit politistii

La nici 24 de ore de la anuntul mortii unui taximetrist din Capitala, un alt sofer de taxi, din Targu Jiu, a fost gasit fara suflare la marginea unei paduri. Din declaratiile facute de colegii sai, decesul sau nu pare a fi unul intamplator. Taximetrist, gasit mort la marginea unei paduri Zi de doliu in . continuă pe Playtech

Taximetrist, gasit mort la marginea unei paduri din Targu Jiu. Barbatul era disparut de cateva zile

Descoperire macabra in Targu Jiu. Un taximetrist a fost gasit decedat, miercuri, in padurea Dragoieni, aflata la marginea orasului. Barbatul in varsta 38 de ani era dat disparut de doua zile si a.

Barbat agresat in fata unui bar din Targu Jiu de catre doi agenti de paza pentru ca nu purta masca de protectie

Un barbat in varsta de 36 de ani, din municipiul Targu Jiu, a fost lovit, ieri seara, de doi agenti de paza si protectie in fata unui bar din municipiul Targu Jiu, pe motivul ca nu purta masca de protectie.

Femeie din Targu Jiu pacalita de o ghicitoare. I-a spus sa isi puna bijuteriile intr-o batista si sa o deschida dupa o jumatate de ora

O femeie de 41 de ani, din Targu Jiu, a ramas fara bijuteriile in valoare de 1. 600 de lei, dupa ce o ghicitoare i-a spus sa isi puna bijuteriile intr-o batista si sa o deschida dupa 30 de minute.

Un taximetrist dat disparut, gasit mort intr-o padure de la marginea municipiului Targu Jiu

Un taximetrist din Targu Jiu, dat disparut de douazile, a fost gasit mort la marginea unei paduri din localitatea Dragoieni.

Taximetrist dat disparut, gasit decedat intr-o padure de la marginea municipiului Targu Jiu

Un taximetrist, in varsta de 38 de ani, din municipiul Targu Jiu, care era de negasit de doua zile a fost gasit decedat, astazi, in padurea din zona Dragoieni, de la marginea municipiului Targu Jiu.

Sectie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, inchisa din cauza infectarilor cu SARS-CoV-2

Sectia de Medicina Interna I din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu este inchisa temporar ca urmare a depistarii unor cazuri de infectie cu SARS CoV 2 in randul pacientilor internati.

Focar de coronavirus la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu: Sectia Medicina Interna a fost inchisa

Noi cazuri de coronavirus au fost depistate intr-un spital din Romania. Sectia Medicina Interna I din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Targu Jiu este temporar inchisa din cauza depistarii unor.

Haosul gasit la un control ARACIS la o universitate din Romania. Un profesor de fizica preda Igiena, un psihiatru preda virusologie si parazitologie

Programul de studii universitare de licenta Moase din cadrul Universitatii Constantin Brancusi UCB) din Targu Jiu nu a mai primit autorizare din partea unei comisii de evaluare a Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in invatamantul Superior ARACIS), dupa ce au fost constatate o serie de deficiente.

49 de grenade neexplodate, descoperite pe marginea unui rau din Harghita! Atentionarea transmisa de ISU

Un numar de 49 de grenade au fost descoperite, miercuri, pe malul unui rau din localitatea Vlahita, judetul Harghita. Acestea erau intacte. Acestea provin, cel mai probabil, din Primul Razboi Mondial. in cazul in care descoperiti elemente de munitie ramasa neexplodata, NU le atingeti, NU le loviti sau miscati din locul in care au fost gasite, transmite Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Harghita.

Taximetrist dat disparut. Este de negasit de doua zile

Un taximetrist, in varsta de 38 de ani, din municipiul Targu Jiu, este dat disparut de familia sa, fiind de negasit de pe data de 1 februarie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )