Libnet.ro
UNICEF

22:30

MOL investeste 10 mil. euro intr-un depozit de carburanti la Giurgiu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
MOL investeste 10 mil. euro intr-un depozit de carburanti la Giurgiu

Distribuitorul de carburanti MOL Romania, parte a grupului ungar de petrol si gaze MOL, a finalizat prima etapa a unei investitii de 10 milioane euro pentru construirea Giurgiu a celui de-al doilea depozit de carburanti in Romania, si se asteapta. continuă pe Wall-Street Ro

MOL Romania investeste 10 milioane de euro intr-un depozit de produse petroliere, la Giurgiu

Compania MOL Romania a finalizat prima faza de constructie a terminalului de produse petroliere de la Giurgiu, se arata intr-un comunicat al companiei petroliere. Potrivit acestuia, proiectul presupune construirea unui depozit nou, cu o capacitate utila de 7. 000 de metri cubi, in urma unei investitii totale de aproximativ 10 milioane de euro.

Enterprise a strans 314 mil. euro intr-un fond care investeste in IMM-uri

Enterprise Investors EI), una dintre cele mai mari companii de private equity din Europa Centrala si de Est, a strans 314 mil. euro in fondul Polish Enterprise Fund VII PEF VII), care finanteaza achizitii de companii de marime medie precum si.

Cegedim: Vanzarile de medicamente s-au apropiat de 700 mil. euro in T1 2013

Piata farmaceutica a atins valoarea de 3,05 mld. lei la pret de distributie in primul trimestru T1) din 2013. Cresterea de la an la an a fost mai mica de 5%, potrivit unei analize a companiei de cercetare de piata Cegedim Romania. in euro, vanzarile de medicamente estimate la 696 mil. euro) s-au situat la un nivel similar celui din T1 2012.

Raport de control: ANCOM a platit in 3,5 ani circa 7 mil. euro chirie pentru sediu. Contractul de chirie a fost incheiat pe 10 ani cu imposibilitatea denuntarii unilaterale timp de 6 ani/ Compania a facut cadou 39 de masini unor angajati

Curtea de Conturi va analiza oportunitatea si legalitatea fie a mentinerii caracterului de venituri proprii ale ANCOM Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii) pentru tarifele de utilizare a spectrului si de utilizare a resurselor de numerotatie in integralitatea lor, fie de reglementare a acestora ca venituri ale bugetului de stat, in totalitatea lor sau partial. Se va analiza posibilitatea reglementarii legale in ceea ce priveste atragerea la bugetul de stat a unei parti din excedentul existent la finele anului, se arata intr-un Raport de control al ANCOM. Vezi in atasament Raortul Corpului de control.

Raport de control: ANCOM a platit in 3,5 ani circa 7 mil. euro chirie pentru sediu. Contractul de chirie a fost incheiat pe 10 ani cu imposibilitatea denuntarii unilaterale timp de 6 ani

Curtea de Conturi va analiza oportunitatea si legalitatea fie a mentinerii caracterului de venituri proprii ale ANCOM Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii) pentru tarifele de utilizare a spectrului si de utilizare a resurselor de numerotatie in integralitatea lor, fie de reglementare a acestora ca venituri ale bugetului de stat, in totalitatea lor sau partial. Se va analiza posibilitatea reglementarii legale in ceea ce priveste atragerea la bugetul de stat a unei parti din excedentul existent la finele anului, se arata intr-un Raport de control al ANCOM. Raportul a fost realizat in perioada 16. 2012, a fost publicat luni de Curtea de Conturi si a avut ca tema auditarea performantei realizarii veniturilor si utilizarii acestora, inperioada 2007 - 2011, la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii. Vezi in atasament Raortul Corpului de control.

MedLife va pompa 3,5 mil. euro in extinderea retelei

Operatorul de servicii medicale private MedLife estimeaza pentru acest an o crestere a cifrei de afaceri pana la 75 milioane euro, de la 59 milioane euro anul trecut, si are in plan investitii de 3,5 milioane euro in extinderea retelei de hiperclinici.

White Case a acordat consultanta juridica pentru deal-ul de 57 mil. euro cu actiuni Petrom

Firma globala de avocatura White Case LLP a acordat consultanta juridica Fondului Proprietatea pentru vanzarea pachetului de 1,1% din actiunile Petrom pentru suma de 57 milioane euro.

Safety Broker estimeaza ca va intermedia prime de 45 mil. euro in 2013

Safety Broker estimeaza ca va intermedia in acest an prime de 45 milioane euro, in crestere cu peste 20% fata de anul trecut, in primele trei luni indicatorul ajungand la 11,5 milioane euro, a anuntat compania de brokeraj in asigurari.

Seful Bursei: Avem un buget de promovare de 0,7-0,8 mil. euro pentru urmatoarea listare a unei companii romanesti

Bursa de Valori Bucuresti BVB) are un buget de 0,7-0,8 milioane de euro pentru prima listare a unei companii private romanesti din ultimii sase ani, a declarat Lucian Anghel foto), presedintele BVB, in cadrul MA Outlook 2013, conferinta.

Heineken incaseaza dividende de circa 42 mil. euro de la subsidiara din Romania

Grupul olandez Heineken, al treilea mare producator de bere la nivel mondial, va incasa de la subsidiara din Romania dividende in suma bruta de 180,27 milioane de lei 41,7 milioane de euro) pentru exercitiul financiar 2012.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )