Libnet.ro
UNICEF

00:07

Muguruza a explicat cum a reusit sa revina in fata Simonei Halep. Stiam cu cine am meci si ca va fi dur

Adevărul Adevărul,
Muguruza a explicat cum a reusit sa revina in fata Simonei Halep. Stiam cu cine am meci si ca va fi dur

Garbine Muguruza va juca finala editiei 2020 la Australian Open, desi la startul turneului a fost la un pas sa renunte la participare din cauza unui virus, a fost nevoita sa abandoneze inainte de sferturi la Hobart). Simona Halep nu a reusit sa reziste in momentele decisive forcing-ului alimentat cu multa incredere al spaniolei. continuă pe Adevărul

Cum a motivat Anett Kontaveit infrangerea drastica suferita in fata Simonei Halep

Jucatoarea estona Anett Kontaveit a declarat, miercuri, in conferinta de presa de dupa meciul de la Australian Open cu Simona Halep, ca romanca a jucat incredibil si a pus-o sub presiune tot timpul.

Muguruza frange visul Simonei Halep la Australian Open 2020: a excelat cand a contat mai mult si va juca finala cu Kenin!

Garbine Muguruza completeaza finala Australian Open 2020, cu Sofia Kenin Statele Unite, 21 ani, 15 WTA). Ea a obtinut a patra victorie a carierei in fata Simonei Halep, impunandu-se in semifinala, dupa doua ore si cinci minute de lupta, scor 7-68), 7-5.

Verdictul unor legende dupa eliminarea Simonei Halep in semifinalele Australian Open: inteleg de ce a fost frustrata

Justine Henin, un model al Simonei Halep inca din copilarie, a explicat la microfonul Eurosport unde a gresit romanca in semifinala de la Australian Open cu Garbine Muguruza.

Darren Cahill, despre evolutia Simonei Halep: Astea sunt lucrurile care ma fac mandru de ea

Darren Cahill a vorbit despre evolutia Simonei Halep la Australian Open si despre atmosfera care a fost in familia lui in momentul in care a decis sa intrerupa colaborarea cu fostul lider mondial, in urma cu un an. Darren Cahill: Simona este la fel de nervoasa pe teren Pun prea multa presiune pe ea? Eu .

Mancarea care nu-i place lui Rafael Nadal este preferata Simonei Halep

Daca nu stiati, Rafael Nadal foloseste adesea gatitul ca mijloc de relaxare chiar si in timpul turneelor de Grand Slam, dar are unele ciudatenii cand vine vorba despre alegerea ingredientelor pentru creatiile sale culinare. Este curios ca alimente care stau in capul listei negre a spaniolului sunt combinatia favorita pentru micul dejun a Simonei Halep.

Artemon Apostu-Efremov: Sunt foarte putine lucruri pe care i le putem reprosa Simonei Halep

Artemon Apostu-Efremov, antrenor in staff-ul Simonei Halep, a declarat ca nu are ce sa-i reproseze jucatoarei sale dupa eliminarea din semifinalele Australian Open.

Reactiile presei internationale dupa victoria Simonei Halep - Kontaveit s-a aflat de partea gresita a ciocanului

Presa internationala a laudat evolutia Simonei Halep din meciul cu Anett Kontaveit si a remarcat parcursul bun al jucatoarei romane la Australian Open, singura sportiva ramasa in competitie care nu a pierdut vreun set.

Suntem ca Brad Pitt si Jennifer Aniston. Cum a ajuns sa conteze din nou Muguruza, adversara Simonei Halep din semifinale la Australian Open

Garbine Muguruza s-a reinventat in acest start de sezon, dupa un 2019 cu putine satisfactii, in care a pierdut contactul cu Top 10-ul mondial. Spaniola nu mai trecuse de optimi la un Grand Slam de la Roland Garros 2018 incoace. Pana la Australian Open 2020, unde se va infrunta din nou cu Simona Halep, cea care ii barase drumul la Paris. Raspunsul la intrebarea - cum a reusit Garbine Muguruza sa conteze din nou? - este simplu: Conchita Martinez.

Garbine Muguruza, adversara Simonei Halep in semifinalele Australian Open

Spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 30 WTA si cap de serie numarul 30, in sferturile de finala ale Australian Open, potrivit News. ro.

Reactia Simonei Halep dupa ce a pierdut la Australian Open. Sufar acum, trebuie sa recunosc

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a declarat ca doare mai tare sa pierzi astfel, dupa ce a fost invinsa de Garbine Muguruza cu 7-6 10-8), 7-5, joi, la Melbourne, in semifinalele turneului Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )