Libnet.ro
UNICEF

07:30

Nelson Mandela se zbate intre viata si moarte

Adevărul Adevărul,
Nelson Mandela se zbate intre viata si moarte

Africa de Sud se pregateste pentru ce este mai rau: fostul presedinte Nelson Mandela, spitalizat de 17 zile si in varsta de aproape 95 de ani, se afla acum intre viata si moarte, cu familia sa langa el, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Nelson Mandela se zbate intre viata si moarte, inconjurat de familia sa

Africa de Sud se pregatea, luni, pentru ce e mai rau, starea de sanatate a presedintelui Nelson Mandela fiind in stare critica, relateaza AFP. Nelson Mandela se afla inca in stare critica la spital. Medicii.

Nelson Mandela este in stare critica, anunta presedintia sud-africana.

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela, spitalizat de 16 zile pentru o infectie pulmonara, este intr-o stare critica de 24 de ore, a anuntat presedintia duminica seara, potrivit Mediafax. Starea fostului presedinte Nelson Mandela, care este inca internat la spitalul din Pretoria, a devenit critica, a scris aceasta notand ca presedintele Jacob Zuma, vicepresedintele ANC - partidul aflat la putere - Cyril Ramaphosa si Graca Machel, sotia lui Mandela, s-au intalnit la spital duminica .

Presedintele Africii de Sud cere lumii intregi sa se roage pentru Nelson Mandela

Vestile referitoare la sanatatea fostului presedinte sud-african Nelson Mandela, spitalizat pentru o infectie pulmonara la varsta de 94 de ani, nu au fost niciodata atat de proaste, a declarat actualul presedinte, Jacob Zuma.

Nelson Mandela ramane in stare critica

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela, in varsta de 94 de ani, internat de peste doua saptanani cu infectie pulmonara, este in continuare in stare critica, anunta presedintele Jacob Zuma, citat de AFP.

Nelson Mandela este in stare grava, anunta administratia prezidentiala din Africa de Sud

Starea de sanatate a lui Nelson Mandela s-a agravat, a anuntat biroul presedintelui sud-african Jacob Zuma, intr-un comunicat dat publicitatii duminica.

Nelson Mandela ramane in stare grava in spital.

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela ramane in stare grava, dar stabila la spitalul din Pretoria unde a fost internat acum doua saptamani, anunta Presedintia sud-africana, transmite Mediafax. Nelson Mandela, in varsta de 94 de ani, a fost transportat de urgenta la spitalul din Pretoria pe 8 iunie, cu infectie respiratorie. Presedintia a confirmat ca prima ambulanta care l-a luat pe Mandela de acasa, acum doua saptamani, s-a defectat in drumul spre spital, eroul luptei .

Ce spun publicatiile internationale despre starea lui Nelson Mandela. Liderul sud-african nu a mai deschis ochii de cateva zile

O serie de informatii si zvonuri aparute in presa internationala provoaca ingrijorare fata de starea de sanatate a fostului Presedinte sud-african Nelson Mandela. Postul CBS a dezvaluit ca, atunci cand.

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela ramane in stare grava

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela ramane in stare grava, dar stabila la spitalul din Pretoria, unde a fost internat acum doua saptamani, a anuntat sambata Presedintia sud-africana,.

CBS: Nelson Mandela este in coma, iar familia lui se gandeste sa opreasca tratamentul

Potrivit unui comunicat al presedintiei sud-africane, Nelson Mandela este in stare grava, dar stabila la spitalul din Pretoria, unde e internat. Potrivit cotidianului britanic The Daily Mail, Madiba, asa cum il alinta poporul sud-african, n-a mai deschis ochii de cateva zile, iar ficatul si rinchii liderului luptei anti-apartheid functioneaza la mai putin de jumatate din capacitate.

Starea lui este CRITICA. Vestea care a venit aseara din partea sotiei lui Nelson Mandela

Fostul presedinte sud-african Nelson Mandela, spitalizat de 16 zile pentru o infectie pulmonara, este intr-o stare critica de 24 de ore, a anuntat presedintia duminica seara, care a notat ca ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )