Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noua iubita a lui Silvio Berlusconi este cu aproape 50 de ani mai tanara decat fostul premier italian

B1 B1,
Noua iubita a lui Silvio Berlusconi este cu aproape 50 de ani mai tanara decat fostul premier italian

Silvio Berlusconi se pregateste de o noua campanie pentru a fi reinstalat in functia de premier si va trece prin aceasta perioada brat la brat cu noua sa iubita, Francesca Pascale, o tanara de doar 27 de. continuă pe B1

Silvio Berlusconi genereaza confuzie propunandu-l pe Mario Monti in functia de premier

Silvio Berlusconi a generat confuzie, ieri, afirmand ca este dispus sa se retraga in cazul in care Mario Monti va candida la functia de premier in februarie, la doar cateva zile dupa ce si-a anuntat revenirea in politica si a criticat bilantul succesorului sau, potrivit surselor de presa.

Silvio Berlusconi: Criticile unor lideri UE la adresa mea au rolul de slabire a firmelor italiene.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a denuntat criticile formulate de unii lideri europeni la adresa lui, afirmand ca astfel de afirmatii sunt ofensatoare, avand rolul de a ingradi libertatea italienilor si de slabire a companiilor italiene, potrivit Mediafax. Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a catalogat drept o amenintare decizia lui Berlusconi de a candida din nou in viitorul scrutin parlamentar din Italia. In plus, mai multe ziare europene au criticat ramanerea .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )