Libnet.ro
UNICEF

06:30

Octavia Geamanu, din nou in clipul iubitului sau de la Directia 5

ADPM ADPM,
Octavia Geamanu, din nou in clipul iubitului sau de la Directia 5

Octavia Geamanu, prezentatoarea Observatorului special, de la Antena 1, va aparea, pentru a doua oara, intr-un videoclip al formatiei Directia 5. Basistul formatiei atat de iubita de romanticii de pretutindeni, Marian Ionescu, este si partenerul de viata al Octaviei. continuă pe ADPM

Adrian Nastase a sesizat din nou Inspectia Judiciara a CSM, reclamand faptul ca motivarea in dosarul Zambaccian nu a fost redactata in 30 de zile

Fostul premier Adrian Nastase a sesizat din nou Inspectia Judiciara a CSM. El reclama ca judecatorii din completul condus de vicepresedintele Instantei Supreme nu au redactat motivarea in dosarul Zambaccian in.

Piata auto europeana revine in forta. Dacia, din nou pe primul loc in topul vanzarilor

Vanzarile de autoturisme noi din UE au urcat cu 8% in luna februarie, datorita imbunatatirii situatiei economice si preturilor mai reduse practicate de unii producatori, Dacia inregistrand din nou cea mai puternica crestere in topul marcilor.

Ponta, social-democratilor: Ramaneti in relatii bune cu liberalii, dupa 25 mai vom fi din nou impreuna

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a transmis, luni, membrilor BPN al PSD, sa ramana in relatii bune cu liberalii pentru ca dupa alegerile europarlamentare vor fi din nou impreuna. Va rog pe toti.

Ponta, catre social-democrati: Ramaneti in relatii bune cu liberalii, dupa 25 mai vom fi din nou impreuna

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a transmis, luni, membrilor BPN al PSD, sa ramana in relatii bune cu liberalii pentru ca dupa alegerile europarlamentare vor fi din nou impreuna. Va rog pe toti.

Cum a ajuns autostrada Sibiu-Pitesti sa fie din nou o prioritate si de ce risca sa fie amanata in continuare

Demararea lucrarilor pentru autostrada Sibiu - Pitesti este prioritara pentru statul roman in ceea ce priveste fondurile europene inaintea altor tronsoane de autostrazi pe care guvernul le-a enumerat in strategia din decembrie anul trecut. Informatia vine de la Ministerul Fondurilor Europene, si nu de la Transporturile lui Dan Sova, in contextul in care Comisia Europeana a criticat oficial si neoficial propunerile si variantele partii romane pentru exercitiul financiar european 2014-2020. Totusi, desi este pusa de Comisia Europeana pe coridoarele prioritare si, mai nou, figureaza si pe documente ale guvernului ca prioritate pentru urmatoarele fonduri europene, autostrada Sibiu-Pitesti risca in continuare sa fie daca nu blocata, cel putin amanata substantial de catre autoritati.

Constantin Nita forteaza Guvernul sa-i dea din nou pe mana companiile energetice

Ministrul Economiei, Constantin Nita, nu se multumeste doar cu societatile de stat pe care le controleaza in prezent, ci le vrea si pe cele de la Departamentul pentru Energie. De aceea, a initiat un proiect de Ordonanta de Urgenta privind infiintarea unui nou departament, in subordinea Ministerului Economiei, prin care sa preia atributiile Departamentului pentru Energie asupra companiilor energetice. Ce explicatie are ministrul economiei pentru un astfel de demers? Daca nu se infiinteaza urgent acest departament, statul nu va putea sa-si respecte angajamentele fata de FMI referitoare la privatizari si restructurari. Reamintim ca atunci cand a fost ministru delegat pentru energie, Nita a facut tot posibilul si a reusit sa desprinda companiile energetice de Ministerul Economiei. Acum vrea sa reia procesul, dar in sens invers.

B1 TV, din nou peste Antena 3 in data de 18 martie 2014

B1 TV s-a situat, aseara, pe primul loc in topul audientelor pe piata televiziunilor de stiri. in intervalul 23:00 00:00, pe segmentul de populatie din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de.

Gigi Becali, din nou in fata instantei: Vrea sa mearga trei zile la manastire si sa se opereze in strainatate (VIDEO)

UPDATE 10:42: Becali le-a spus judecatorilor ca statul trebuie sa ii protejeze familia pe care nu a mai vazut-o de cand a intrat in inchisoare. El a afirmat ca nu a avut nicio propunere din partea.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )