Libnet.ro
UNICEF

01:05

US Open: Roger Federer, calificat in sferturi - Elvetianul a cedat doar patru game-uri in meciul cu David Goffin

Hotnews Hotnews,
 US Open: Roger Federer, calificat in sferturi - Elvetianul a cedat doar patru game-uri in meciul cu David Goffin

Roger Federer 3 ATP) a avut o misiune extrem de usoara in partida cu belgianul David Goffin 15 ATP). Elvetianul si-a asigurat prezenta in sferturile US Open dupa o ora si 22 de minute de joc, cedand doar patru game-uri, scor 6-2, 6-2, 6-0. continuă pe Hotnews

US Open: Roger Federer, primul jucator calificat in optimi Elvetianul s-a impus dupa 79 de minute

Roger Federer s-a calificat in optimile competitiei de la Flushing Meadows, dupa ce l-a invins pe britanicul Daniel Evans 58 ATP), scor 6-2, 6-2, 6-1. Meciul a durat o ora si 19 minute.

VIDEO Roger Federer, in turul trei la US Open (a pierdut set in fata lui Damir Dzumhur)

La fel ca si in runda inaugurala, Roger Federer a cedat primul set al confruntarii, insa a avut puterea sa ajusteze planul tactic din mers si sa obtina calificarea fara prea mari emotii pana la urma. Damir Dzumhur i-a furat elvetianului primul set 6-3), dar nu a mai avut raspuns la urmatoarele trei 6-2, 6-3, 6-4 pentru Roger).

Roger Federer, nemultumit de conditiile de la US Open: Parca as juca pe zgura

A ajuns in turul trei cedand deja doua seturi cate unul cu Nagal si Dzumhur), iar senzatia a fost aceea ca nu se afla neaparat la cel mai inalt nivel al sau. Roger Federer a criticat suprafata de joc de la US Open, marele campion elvetian precizand ca este lenta si ca are senzatia ca parca joaca pe zgura.

US Open: Serena Williams s-a calificat in sferturi; Karolina Pliskova, eliminata de Johanna Konta

Serena Williams 8 WTA) a trecut fara emotii de Petra Martic 22 WTA), scor 6-3, 6-4, calificandu-se in sferturi la US Open. in alta partida a zilei, Johanna Konta 16 WTA) a invins-o in trei seturi pe Karolina Pliskova 3 WTA), scor 6-71), 6-3, 7-5.

VIDEO US Open: Naomi Osaka, in optimi dupa ce a cedat doar trei game-uri; Cori Gauff, in lacrimi la finalul meciului

Naomi Osaka 1 WTA), campioana en-titre, s-a calificat in optimi la US Open, dupa o victorie clara cu americanca Cori Gauff 140 WTA), scor 6-3, 6-0. Jucatoarea in varsta de 15 ani a izbucnit in plans la finalul meciului, iar liderul mondial a consolat-o si i-a cerut sa ramana alaturi de ea pentru interviul de pe teren.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )