Libnet.ro
UNICEF

06:00

Organizatiile tinerilor cer retragerea ordonantelor pentru gratiere si modificarea codurilor penale

Hotnews Hotnews,
 Organizatiile tinerilor cer retragerea ordonantelor pentru gratiere si modificarea codurilor penale

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR), Consiliul Tineretului din Romania CTR) si Consiliul National al Elevilor CNE) solicita retragerea actualelor proiecte de Ordonanta de Urgenta a Guvernului referitoare la gratiere si modificarea codurilor penale. Reprezentantii tinerilor considera ca modul in care se incearca realizarea acestor modificari, fara o dezbatere publica prealabila, creeaza suspiciunea ca urmaresc interese private. continuă pe Hotnews

Organizatii de studenti si de tineret cer retragerea ordonantelor privind amnistia si gratierea

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR), Consiliul Tineretului din Romania CTR) si Consiliul National al Elevilor CNE) solicita retragerea actualelor proiecte de Ordonanta de Urgenta a Guvernului referitoare la gratiere si amnistie si modificarea codurilor penale .

Iohannis cere Guvernului retragerea ordonantelor privind gratierea si modificarea Codului penal

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca sunt suficiente argumente care sa determine Guvernul sa retraga ordonantele de urgenta privind gratierea si modificarea Codului Penal, conform News. ro .

Procurorul general Augustin Lazar ATACA ordonantele de urgenta pentru gratiere: Trebuie sa ne consolidam INSTITUTIILE, nu randurile INFRACTORILOR!

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, ataca ordonantele de urgenta pentru gratiere si modificarea Codului Penal. intr-un interviu pentruZiare. com. Lazar sustine ca in.

Opt ONG-uri cer retragerea proiectelor de ordonanta privind Justitia. APADOR-CH, despre Legea gratierii: Ar putea avea beneficii cei cu omoruri, terorism, violuri

Opt ONG-uri cer retragerea proiectelor de ordonanta privind Justitia. De exemplu, asociatia non-guvernamentala APADOR-CH sustine ca proiectul de OUG privind gratierea ar putea aduce beneficii persoanelor care au comis omoruri, violuri, acte de terorism, crime impotriva umanitatii.

Klaus Iohannis, cere retragerea ordonantelor de urgenta privind gratierea si modificarea Codului Penal: Proiectele sunt neavenite, inacceptabile si par a fi facute cu dedicatie

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat vineri pe tema ordonantelor de urgenta privind gratierea si modificarea Codului penal cerand public guvernului sa retraga aceste proiecte. Proiectele de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )