Libnet.ro
UNICEF

01:05

Partidul lui Nicolas Sarkozy, castigator in alegerile regionale din Franta

B1 B1,
Partidul lui Nicolas Sarkozy, castigator in alegerile regionale din Franta

Alegerile regionale organizate duminica in Franta au fost castigate incontestabil de conservatorii din Uniunea pentru o Miscare Populara UMP), formatiunea fostului presedinte Nicolas Sarkozy, si aliatii. continuă pe B1

Franta: Fostul presedinte Nicolas Sarkozy a castigat alegerile regionale

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a castigat incontestabil, impreuna cu aliatul sau UDI Uniunea Democratilor si Independentilor), alegerile regionale de duminica, informeaza Le Parisien, conform Mediafax.

UNPR, pe liste comune cu PSD la alegerile locale din vara lui 2016

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei va merge pe liste comune cu Partidul Social Democrat la alegerile locale din vara anului viitor, potrivit declaratiei facute vineri de vicepresedintele UNPR, senatorul.

Campania pentru alegerile parlamentare din 7 mai a fost lansata oficial

Premierul britanic David Cameron a fost primit in audienta, azi la Palatul Buckingham, de Regina Elisabeta a II-a, moment care marcheaza lansarea oficiala a campaniei pentru alegerile parlamentare din 7 mai, transmit agentiile internationale de presa.

Campania pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie, lansata oficial

Campania pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie, care va avea loc in data de sapte mai, a fost lansata oficial, informeaza Agerpres.

PSD si UNPR, liste comune la alegerile locale din 2016

Senatorul UNPR, Serban Mihailescu, a anuntat, vineri, ca formatiunea sa va merge pe liste comune cu PSD la alegerile locale din vara anului 2016.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )