Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii la 80 de adrese din Bucuresti si din opt judete, intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 9 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Perchezitii la 80 de adrese din Bucuresti si din opt judete, intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 9 milioane de euro

Politistii din Capitala si din opt judete fac perchezitii, joi, la 80 de adrese - locuinte si sedii ale unor societati din domeniile constructii, facility management, prelucrare deseuri si cresterea porcilor - intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste noua milioane de euro, anunta Parchetul instantei supreme. continuă pe Adevărul

Evaziune fiscala de 9 milioane de euro. Descinderi la 80 de adrese din 8 judete

Aproximativ 80 de adrese, sedii sociale si puncte de lucru ale unor societati comerciale, precum si locuinte ale persoanelor care coordoneaza activitatea acestora au fost luate cu asalt joi dimineata de politisti si procurori.

O noua avertizare meteo: Scapam de codul rosu de canicula. Vin furtunile, de duminica seara. Opt judete si Bucurestiul raman sub cod portocaliu de caldura

Vremea ramane calduroasa in urmatoarele zile, dar meteorologii ridica avertizarea de cod rosu de canicula. Opt judete din sudul tarii si Capitala raman sub cod portocaliu de caldura, iar restul tarii va fi sub cod galben de canicula, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Proiect: Primaria Sectorului 6 vrea sa amenajeze cea mai lunga pista de alergat din Bucuresti pe digul de la Lacul Morii si cea mai mai mare plaja artificiala din Romania pe insula

Primaria sectorului 6 vrea sa amenajeze digul de pe Lacul Morii, urmand sa faca acolo cea mai lunga pista pentru biciclete si de alergare din Bucuresti, a explicat primarul Gabriel Mutu pentru HotNews. ro. Digul a fost deja preluat de la Apele Romane, iar Primaria urmeaza sa faca studiul de fezabilitate pentru a stabili valoarea investitiei. In faza a doua, pe insula Lacul Morii, primaria vrea sa amenajeze cea mai mare plaja artificiala din Romania, insa proiectul este doar la stadiul de idee.

E criza de sange in spitalele din Bucuresti. Medicii au declansat un cod de urgenta

Este criza de sange in spitalele din Bucuresti. Pentru ca stocurile aproape s-au epuizat, in acest moment unitatile medicale asigura doar urgentele. Din cauza caniculei, in ultima.

Perchezitii in Capitala intr-un dosar de evaziune fiscala, cu prejudiciu de peste 9 milioane de euro

Politistii din Capitala si din alte opt judete fac perchezitii, joi, la 80 de locuinte si sedii ale unor societati din domeniile constructii, facility management, prelucrare deseuri si cresterea porcilor,.

Numarul angajatilor din cladirile de birouri moderne din Bucuresti a crescut cu 25% in ultimii doi ani

Numarul de angajati din cladirile de birouri clasa A si B din Bucuresti a fost de aproximativ 240. 000 la finalul semestrului intai al acestui an, in crestere cu 25% in ultimii doi ani 2017, potrivit unui comunicat al companiei de consultanta imobiliara C and W Echinox, trimis Redactiei.

Traficul rutier din Bucuresti dat peste cap de un TIR care a ramas blocat

Politia Rutiera a Capitalei a fost nevoita sa devieze traficul din centrul Bucurestiului dupa ce un TIR a ramas blocat in Pasajul Unirii pe sensul de mers spre Bulevardul Cantemir. Brigada Rutiera a.

Topul celor mai periculoase intersectii din Bucuresti. Care sunt punctele negre ale Capitalei

Bucurestiul este unul dintre cele mai periculoase orase din Europa. Are 48 de intersectii unde anul trecut zeci de oameni - soferi, pasageri sau pietoni si-au pierdut viata sau au fost raniti in accidente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )