Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ponta, despre atacul PNL privind racolarea de parlamentari liberali: O poveste

Antena3 Antena3,
Ponta, despre atacul PNL privind racolarea de parlamentari liberali: O poveste

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri, de la Roma, ca acuzatiile PNL potrivit carora social-democratii ar racola parlamentari liberali sunt doar o poveste si precizeaza ca nu a discutat cu nimeni. continuă pe Antena3

Felix Rache, despre atacul PNL la PSD: O poveste de adormit Crinul

Jurnalistul Felix Rache este de parere ca atacul lansat de PNL la adresa PSD nu este numai o poveste, asa cum a spus premierul Victor Ponta, ci o poveste de adormit Crinul. L-am vazut pe domnul Ponta,.

UPDATE. PNL sustine ca PSD ca a trasat sarcini fiecarei filiale sa racoleze minimum un ...

Liderul PSD, Victor Ponta, aflat la Roma, sustine ca acuzatiile PNL privind racolarea de parlamentari liberali reprezinta doar o poveste si precizeaza ca nu a discutat cu nimeni de asa ceva, adaugand ca isi doreste doar ca parlamentarii PNL sa fie alaturi de proiectele Guvernului, conform Mediafax. Nu cred ca parlamentarii PNL vor vota impotriva revizuirii Constitutiei si a descentralizarii, a spus Ponta. ---- PNL a luat la cunostinta faptul ca PSD a trasat sarcina fiecarei .

Ponta, despre acuzatiile PNL la adresa PSD: E o prostie, dar eu nu voi obosi sa fac acest apel la refacerea USL

Premierul Victor Ponta, aflat vineri la Roma, a declarat ca acuzatiile aduse de PNL la adresa PSD, referitor la faptul ca a trasat sarcini fiecarei filiale social-democrate sa racoleze cel putin cate un.

Liberalii se contrazic intre ei. Daniel Barbu explica de ce atacul PNL la adresa PSD este IRATIONAL

Senatorul PNL Daniel Barbu a declarat, la Antena 3, ca nu stie absolut nimic despre faptul ca PSD ar racola parlamentari de la liberali, asa cum a declarat purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, si a.

Georgica Severin, despre atacurile PNL: N-am auzit de racolari, ar fi o sarcina stupida

Senatorul PSD Georgica Severin a negat, vineri, afirmatiile purtatoarei de cuvant a PNL, Cristina Pocora, potrivit careia social-democratii ar racola parlamentari de la liberali pentru destabilizarea.

Gabi Firea, jignita de atacul PNL asupra PSD: Suntem niste santajisti si niste momitori, sau ce?

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat vineri, la Antena 3, ca niciodata nu s-a transmis in partid niciun mesaj de racolare a parlamentarilor catre PNL, asa cum a spus astazi purtatorul de cuvant al.

Victor Ponta, inaintea sedintei PNL: Fac un apel sa ramana la guvernare si sa indeplinim toate obiectivele USL

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, inaintea de sedinta Delegatiei Permanente a PNLca spera ca liberalii sa nu voteze pentru iesirea de la guvernare si sa aleaga sa lupte in continuare pentru.

Tariceanu: Crin, daca TU nu-ti vei asuma responsabilitatea, o voi face eu! Voi discuta cu Ponta despre mentinerea USL-ului

Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, a facut declaratii despre principalul subiect politic al zilei - ruperea USL-ului. Chiar daca in urma cu trei ani de zile nu am fost un sustinator inrait al formarii U.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )