Libnet.ro
UNICEF

21:15

Felix Rache, despre atacul PNL la PSD: O poveste de adormit Crinul

Antena3 Antena3,
Felix Rache, despre atacul PNL la PSD: O poveste de adormit Crinul

Jurnalistul Felix Rache este de parere ca atacul lansat de PNL la adresa PSD nu este numai o poveste, asa cum a spus premierul Victor Ponta, ci o poveste de adormit Crinul. L-am vazut pe domnul Ponta,. continuă pe Antena3

Felix Rache, despre controlul ASF la ASTRA: Trebuie sa continue

Realizatorul pastilei tv satirice Deziluzia Optica, Felix Rache, a vorbit, marti, la Previziunile Zilei, despre urmarirea penala a sefului ASF. Daca domnul Basescu face asa de rau cand ASF-ul ii deranj.

Ponta, despre atacul PNL privind racolarea de parlamentari liberali: O poveste

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri, de la Roma, ca acuzatiile PNL potrivit carora social-democratii ar racola parlamentari liberali sunt doar o poveste si precizeaza ca nu a discutat cu nimeni.

MApN primeste Vila Covasna. Ce spune Felix Rache despre vila dictatorului din Romania

Vila Covasna a Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat, locuinta preferata de vacanta a presedintelui Traian Basescu, trece in administrarea Ministerului Apararii. Realizatorul Deziluzia optica, Felix.

Liberalii se contrazic intre ei. Daniel Barbu explica de ce atacul PNL la adresa PSD este IRATIONAL

Senatorul PNL Daniel Barbu a declarat, la Antena 3, ca nu stie absolut nimic despre faptul ca PSD ar racola parlamentari de la liberali, asa cum a declarat purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, si a.

Gabi Firea, jignita de atacul PNL asupra PSD: Suntem niste santajisti si niste momitori, sau ce?

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat vineri, la Antena 3, ca niciodata nu s-a transmis in partid niciun mesaj de racolare a parlamentarilor catre PNL, asa cum a spus astazi purtatorul de cuvant al.

Georgica Severin, despre atacurile PNL: N-am auzit de racolari, ar fi o sarcina stupida

Senatorul PSD Georgica Severin a negat, vineri, afirmatiile purtatoarei de cuvant a PNL, Cristina Pocora, potrivit careia social-democratii ar racola parlamentari de la liberali pentru destabilizarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )