Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ponta, despre propunerea Stirbu la Cultura: Mi-as fi dorit o personalitate

Antena3 Antena3,
Ponta, despre propunerea Stirbu la Cultura: Mi-as fi dorit o personalitate

Premierul Victor Ponta a spus, luni, ca nu s-a luat o decizie cu privire la numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii, precizand ca la intalnirea cu Crin Antonescu si-a exprimat parerea de principiu ca. continuă pe Antena3

Lucian Bolcas discuta cu premierul Victor Ponta despre nominalizarea la CCR

Lucian Bolcas, propus de PSD si acceptat de PNL pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala CCR), a venit la sediul Guvernului, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta.

Victor Ponta, despre modificarea Codului Penal: Nu este adevarat ca se creeaza o superimunitate

Victor Ponta a vorbit, in cadrul unui interviu acordat emisiunii Sinteza Zilei, despre proiectul de modificare a Codului Penal. Premierul Romaniei a precizat ca nu este adevarat ca se creeaza o superimunitate a.

Ponta, despre relatia cu Antonescu: Au cantat prea mult sirenele la Cotroceni si nu ne-am pus destula ceara in urechi sa nu le auzim

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la tensiunile din USL, ca exista niste lucruri care s-au adunat in timp, insa, in principal, problema este legata de faptul ca au cantat prea mult sirenele.

Si-a mintit colegii. Ce mai spune Ponta despre afirmatiile lui Antonescu catre conducerea PNL

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, intrebat cum comenteaza declaratiile lui Crin Antonescu din sedinta de vineri a conducerii PNL aparute pe surse, ca daca acestea sunt adevarate, atunci liberalul si-a mintit colegii, noteaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2685 seconds )