Libnet.ro
UNICEF

11:30

Predoiu: Declaratia lui Ponta despre respingerea proiectului Rosia Montana, pur si simplu iresponsabila

B1 B1,
Predoiu: Declaratia lui Ponta despre respingerea proiectului Rosia Montana, pur si simplu iresponsabila

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu spune ca premierul Victor Ponta a facut o declaratie pur si simplu iresponsabila in momentul in care a afirmat ca vom plati toti despagubirile pentru. continuă pe B1

Ponta, despre incheierea proiectului Rosia Montana: Probabil ca o sa platim toti si e corect sa spunem acest lucru

Proiectul Rosia Montana se transforma intr-un scandal politic de amploare. Cu putin timp inaintea sedintei in care urma sa se infiinteze o comisie speciala pentru analizarea proiectului, Crin Antonescu a.

Actiunile Gabriel Resources scad cu 69% pe bursa din Toronto dupa anuntul lui Ponta privind respingerea proiectului Rosia Montana

Actiunile Gabriel Resources erau in scadere cu 69% pe bursa din Toronto, dupa anuntul premierului Victor Ponta ca legea privind proiectul minier de la Rosia Montana va fi respinsa de catre Parlament.

VIDEO Cateva sute de persoane au protestat la Sibiu la adresa proiectului Rosia Montana

Ziua de duminica a marcat un record al numarului de sibieni iesiti in strada pentru a protesta la adresa proiectului Rosia Montana.

Victor Ponta, despre Rosia Montana: Proiectul va pica in Parlament

Proiectul Rosia Montana va pica cel mai probabil in Parlament, da de inteles premierul Victor Ponta. Ponta a anuntat ca va avea o intalnire cu Crin Antonescu, pentru ca proiectul sa ajunga pe ordinea de zi.

Liberalii vor impotriva proiectului Rosia Montana. Antonescu: Proiectul poate fi votat si fara PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri dupa o reuniune a grupurilor liberale din Camera Deputatilor si Senat, ca pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana.

Liberalii vor vota impotriva proiectului Rosia Montana. Antonescu: Proiectul poate fi votat si fara PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri dupa o reuniune a grupurilor liberale din Camera Deputatilor si Senat, ca pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana.

Protest impotriva proiectului Rosia Montana la Montreal.

Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana au trecut nu numai granitele Romaniei, ci si Atlanticul. Un miting al romanilor din Canada a avut loc ieri in fata Consulatului Romaniei Din Montreal, anunta Agerpres. Participantii s-au exprimat impotriva folosirii cianurilor in explotarile de la Rosia Montana. Am participat la mitingul de protest de la Montreal pentru ca nu vreau ca oamenii din tara mea sa pateasca ce au patit cei din preajma exploatarilor miniere unde s-a folosit cianura .

Pozitia ministrului Mediului in privinta proiectului Rosia Montana

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, sambata, la Oradea, ca dupa ce a propus Guvernului noul proiect privind exploatarea de la Rosia Montana, ca ministru, in Parlament il va vota dupa ce va avea o.

Badea, despre protestele privind Rosia Montana: Putem vorbi de o reactie viguroasa a cetatenilor Romaniei

Mircea Badea a comentat, in editia de duminica seara a emisiunii in gura presei, reactia viguroasa a cetatenilor Romaniei in legatura cu proiectul minier de la Rosia Montana. Sunt cumva extenuat din.

Ce scriu jurnalistii francezi despre protestele privind Rosia Montana.

Mii de romani protesteaza de o saptamana impotriva unui proiect privind o mina de aur canadiana, o mobilizare inedita din anii 1990, scrie AFP, conform Hotnews. Agentia franceza apreciaza ca este vorba despre trezirea civica a unei noi generatii. Dupa primavara araba si vara turca, toamna romaneasca proclama un banner al uneia dintre reuniunile care au avut loc la Bucuresti, in piata Universitatii, teatrul revoltei impotriva dictaturii lui Nicolae Ceausescu in 1989. Majoritatea .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )