Libnet.ro
UNICEF

01:05

Porsche Pipera, afaceri de 15 mil. euro in primele 6 luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Porsche Pipera, afaceri de 15 mil. euro in primele 6 luni

Porsche Pipera , cel mai mare centru auto din Sud-Estul Europei - amplasat pe Bulevardul Pipera, deschis in luna mai dupa o investitie de 15 milioane euro, a inregistrat primele 6 luni de functionare o cifra de afaceri de aproape 15 milioane euro. continuă pe Wall-Street Ro

Porsche Pipera: 15 milioane euro investitie, aproape 15 milioane euro cifra de afaceri

Deschis in luna mai, dupa o investitie de 15 milioane de euro, Porsche Pipera - cel mai mare complex auto din Europa de Sud-Est a incheiat primele 6 luni de activitate cu o cifra de afaceri de aproape 15 milioane euro.

Flanco mizeaza pe vanzari de 9 mil. euro pentru magazinul din Promenada

Flanco Retail, al doilea retailer de produse ITC, electronice si electrocasnice de pe piata locala, mizeaza pe vanzari de 9 milioane de euro in noul magazin deschis in centrul comercial Promenada din Floreasca, din Capitala.

Statul vrea sa obtina pana la 415,6 mil euro pentru 15% din actiunile Romgaz

Statul vrea sa vanda 15% din actiunile Romgaz la preturi intre 24 si 32 lei pe titlu, estimand sa obtina intre 1,38 miliarde lei 311,7 milioane euro) si 1,85 miliarde lei 415,6 milioane euro). Titlurile.

Proiect rezidential cu datorii de 18 mil. euro, scos la vanzare pentru 6,4 mil. euro de lichidator

Lichidatorul judiciar a scos la vanzare, prin negociere directa, complexul Arena Residential din Iasi, apartinand firmei Tatarasi Arena, un vehicul al Red Management Capital, la un pret de pornire de 6,4 milioane euro.

Esecul privatizarii CFR Marfa: Gruia Stoica cere restiturea de urgenta a sumei de 30 MIL. euro

Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), a declarat ca a cerut comisiei de privatizare a CFR Marfa restituirea de urgenta a garantiei de 10 milioane de euro, precum si a avansului de 20 de milioane de euro depus pentru a indeplini.

Cum arata mallul de 130 mil. euro din Floreasca cu o zi inainte de inaugurare (FOTO)

Centrul comercial Promenada, proiect in valoare de peste 130 de milioane de euro, situat in zona de nord a Bucurestiului, va fi deschis in data de 17 octombrie. Parcari pentru biciclete, consultanti mobili care vor ghida vizitatorii, 140 de chiriasi si.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )