Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce a postat unul dintre violatorii din Vaslui pe Facebook

Antena3 Antena3,
Ce a postat unul dintre violatorii din Vaslui pe Facebook

In timp ce o viata este distrusa, Razvan Rau, unul dintre violatorii din Vaslui, sta pe o retea de socializare si posteaza poze cu titlul Trecem noi si peste asta. Ceea ce e cu adevarat deplorabil este reactia. continuă pe Antena3

100 de minute: Cine sunt judecatorii care i-au eliberat pe violatorii din Vaslui si ce au facut la o saptamana dupa decizie

Judecatorii care i-au eliberat pe cei sapte violatori din Vaslui au parasit orasul dupa decizia de inlocuire a masurii arestarii preventive pentru agresori, cei doi magistrati alegand catedra in defavoarea.

REVISTA PRESEI. Romanii cer pedepse exemplare, inclusiv castrarea chimica, pentru violatorii din Vaslui

Din ziarele de luni, aflam ca au fost stranse mii de semnaturi pentru pedepsirea violatorilor din Vaslui, care sunt paradoxurile generate de Noul Cod Fiscal, ca Grecia a acceptat, la Bruxelles, un plan propus de creditori pentru a nu iesi din zona euro, dar si de ce Iohannis a respins promulgarea Noului Cod Fiscal.

Sylvia vrea pedeapsa dureroasa pentru violatorii tinerei din Vaslui

Sylvia se arata revoltata de decizia judecatorilor de a-i achita pe cei sapte care au violat-o pe tanara din Vaslui. Artista spune ca o doare sufletul vazand in ce situatie s-a ajuns si ca si-ar dori sa ii vada pe agresori biciuiti in piata publica.

Alina Gorghiu, mesaj pe Facebook despre cazul tinerei violate din Vaslui

Alina Gorghiu a postat pe Facebook un mesaj referitor la cazul tinerei violate din Vaslui. Iata postarea: inca am incredere ca justitia ii va pedepsi pe vinovati in cazul de la Vaslui. Ca politician, nu-mi.

Sinteza zilei. Victima celor sapte violatori din Vaslui, primul interviu: Mi-e frica!

Victima celor sapte violatori din Vaslui a vorbit, la un post de televiziune, despre trauma pe care a trait-o si despre cosmarul care pare sa nu se mai sfarseasca, repetand la nesfarsit mi-e frica. Tanara .

Judecatorul Danilet, despre cazul fetei violate din Vaslui: Petitiile nu au forta juridica

Judecatorul Vasilica Danilet le transmite celor peste 60. 000 de romani revoltati de lasarea in libertate a celor sapte tineri acuzati ca au violat o fata din Vaslui ca o petitie nu are valoare.

Robert Cazanciuc, despre cazul celor sapte tineri din Vaslui, eliberati din arest: Justitia se face in sala de judecata si doar atat

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a vorbit despre cazul celor sapte tineri din Vaslui, eliberati din arest dupa ce au violat o fata, spunand ca justitia se face in sala de judecata si doar atat,.

Ministrul Justitiei, prima reactie in cazul fetei violate din Vaslui: Justitia se face in sala de judecata

Ministrul Justitiei a avut prima reactie in cazul fetei violate de sapte tineri din Vaslui. Justitia se face in sala de judecata, spune Robert Cazanciuc, care nu a dorit sa comenteze mai mult pe.

100 de minute: Cum motiveaza instanta eliberarea celor sapte violatori din Vaslui

Alessandra Stoicescu a prezentat, in editia de marti a emisiunii 100 de minute, cum motiveaza instanta din Vaslui eliberarea din arest a celor sapte tineri care au violat o eleva pana la lesin, in.

Alina Gorghiu, despre cazul elevei violate din Vaslui: Exista o problema de mentalitate. in anumite comunitati, oamenii tind sa invinovateasca femeia atunci cand ea este victima violentei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a comentat marti cazul celor sapte tineri din Vaslui care au violat ore in sir o eleva, pana ce fata si-a pierdut cunostinta. Gorghiu isi exprima speranta ca vinovatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )