Libnet.ro
UNICEF

15:30

Poveste de iarna cu Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Poveste de iarna cu Traian Basescu

Resimt si eu un fel de tristete la plecarea Presedintelui de la Cotroceni. Ca si o doza de dezgust, citind postarile sau articolele scrise de cei care si-au facut un merit din a-l barfi, ironiza sau critica. Cu mai mult sau mai putina parcimonie. continuă pe Adevărul

Traian Basescu si-a facut bilantul celor 10 ani la Cotroceni

Actualizare 19:56 Basescu nu comenteaza raportul Senatului SUA privind inchisorile CIA din Romania Presedintele in exercitiu Traian Basescu a declarat ca nu comenteaza raportul Senatului SUA privind existenta unor inchisori CIA in tara noastra. --- ALTE DECLARATII ALE LUI TRAIAN BASESCU: * Fratele meu nu a luat bani de la Bercea Mondial * SIE s-a implicat in campania electorala, prin Melescanu * Votul uninominal, un esec al meu * Basescu vrea schimbarea regimului fiscal pentru presa * in maximum 2 ani, nu vom mai avea deficite la bugetul general consolidat * Militarii romani in Afganistan, trimisi din datorie fata de aliati * Controlul cartelelor pre-pay poate preveni atacurile teroriste si cibernetice * Nu exista riscul unei invazii, chiar daca Putin este interesat de Romania.

Traian Basescu si Maria Basescu au sarbatorit 39 de ani de casnicie

Traian Basescu si Maria Basescu au sarbatorit 39 de ani de casnicie. Aniversarea a avut loc in cadru discret. Iata cum au petrecut.

Traian Basescu a sarutat drapelul la plecarea de la Cotroceni

Traian Basescu a sarutat drapelul Romaniei la plecarea sa de la Palatul Cotroceni. Imediat dupa ce i-a predat Colanul ordinului Steaua Romaniei presedintelui Klaus Iohannis, Basescu si sotia sa au parasit Cotroceniul, nu inainte ca fostului presedinte al tarii sa i se dea onorul. Dupa ce fanfara militara i-a intonat imnul, Traian Basescu a ingenuncheat si a sarutat drapelul.

UPDATE. Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

UPDATE 13:30 -Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni. UPDATE 13:25 - Traian Basescu primeste onorul militar pentru ultima oara. UPDATE 13:20 -Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Klaus.

Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

UPDATE 13:25 - Traian Basescu primeste onorul militar pentru ultima oara si pleaca de la Palatul Cotroceni. UPDATE 13:20 -Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Klaus Iohannis Ordinul Steaua Romaniei.

VIDEO Klaus Iohannis a preluat functia de presedinte. Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen au sosit duminica la Cotroceni pentru ceremonia de predare-primire a functiei de la Traian Basescu. La sosire a primit onorul militar din partea Regimentului de garda. Cei doi au fost intampinati in holul Palatului Cotroceni de Traian Basescu si sotia acestuia, Maria. Ora 13:28 Traian Basescu pleaca de la Cotroceni.

TIMELINE 10 ANI cu Traian Basescu - cele mai importante momente din mandatele sale de presedinte

Traian Basescu isi incheie duminica mandatul de presedinte al Romaniei, dupa 10 ani de cand a venit la Palatul Cotroceni. Presedintele ales Klaus Iohannis depune duminica Juramantul de investitura in fata plenului reunit al Parlamentului, urmand ca in aceeasi zi sa primeasca mandatul prezidential de la Traian Basescu, la Cotroceni. HotNews. ro va prezinta succint cele mai importante momente din mandatele lui Traian Basescu in fruntea tarii.

Cum a ajuns Traian Basescu cel mai longeviv lider european. Basescu i-a luat fata pana si Angelei Merkel

La incheierea celor doua mandate de presedinte, Traian Basescu este cel mai vechi lider din Consiliul European, fiind urmat de cancelarul german, Angela Merkel. Ieri a avut loc ultima reuniune a Consiliului European la care a participat Traian Basescu.

Elena Udrea i-a multumit lui Traian Basescu pentru cei 10 ani de mandat: A fost o sansa si o onoare! (FOTO)

Cu prilejul incheierii celor doua mandate ale lui Traian Basescu ca presedinte al Romaniei, Elena Udrea, intr-un mesaj pe pagina ei de Facebook, ii multumeste lui Traian Basescu pentru ca a putut sa-i fie.

Traian Basescu a sarbatorit finalul mandatului la o berarie din Bucuresti, unde a fost primit cu aplauze de sustinatori (VIDEO)

Traian Basescu a sarbatorit, duminica, finalul mandatului de presedinte la o berarie din Capitala. Ajuns la local, fostul sef al statului a fost primit cu aplauze de sustinatorii sai. Basescu a declarat ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )