Libnet.ro
UNICEF

22:00

Premierul Tudose a anuntat ca merge la parada de 1 Decembrie si va sta in tribuna. Ce a spus despre Dragnea

Adevărul Adevărul,
Premierul Tudose a anuntat ca merge la parada de 1 Decembrie si va sta in tribuna. Ce a spus despre Dragnea

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca va participa la parada organizata de Ziua Nationala a Romaniei, din tribuna. La inceputul saptamanii, el a declarat ca nu va participa la receptia organizata la Palatul Cotroceni, invocand niste probleme in Braila. continuă pe Adevărul

Premierul Tudose nu merge la receptia de Ziua Nationala, de la Palatul Cotroceni. Care este motivul

Mihai Tudose a anuntat, luni, ca nu va participa la receptia organizata la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale, el invocand faptul ca are niste probleme in Braila. El spune,.

Mihai Tudose: Merg la parada de 1 Decembrie. Voi sta la tribuna

Premierul Mihai Tudose a anuntat, joi, ca va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei, urmand sa stea in tribuna oficiala alaturi de toate oficialitatile prezente. La.

Premierul va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei

Premierul Mihai Tudose a anuntat, astazi, ca va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei, urmand sa stea in tribuna oficiala alaturi de toate oficialitatile prezente.

Comunitatea Coruptia ucide, apel catre cei care vor merge la parada de 1 Decembrie, inclusiv cei adusi de partide cu autobuzele: Sa se abtina de la orice provocari si gesturi care ar putea degenera in tensiuni sau violenta

Comunitatea Facebook Coruptia ucide, impreuna cu celelalte grupuri civice care au organizat pana acum protestele fata de modificarea legilor justitiei, au transmis joi seara un apel catre toti cei care intentioneaza sa participe vineri la parada de Ziua Nationala, inclusiv cei adusi de partidele politice cu autobuzele, sa trateze cu respectul cuvenit semnificatia acestui eveniment si sa se abtina de la orice provocari si gesturi care ar putea degenera in tensiuni sau violenta. Grupurile mentionate asigura totodata opinia publica de hotararea noastra de a cinsti solemnitatea momentului.

Mitingurile anticoruptie, apel catre cei care vor merge la parada de 1 Decembrie, inclusiv cei adusi de partide cu autobuzele: Sa se abtina de la orice provocari si gesturi care ar putea degenera in tensiuni sau violenta

Comunitatea Facebook care sustine mitingurile anticoruptie, impreuna cu celelalte grupuri civice care au organizat pana acum protestele fata de modificarea legilor justitiei, au transmis joi seara un apel catre toti cei care intentioneaza sa participe vineri la parada de Ziua Nationala, inclusiv cei adusi de partidele politice cu autobuzele, sa trateze cu respectul cuvenit semnificatia acestui eveniment si sa se abtina de la orice provocari si gesturi care ar putea degenera in tensiuni sau violenta. Grupurile mentionate asigura totodata opinia publica de hotararea noastra de a cinsti solemnitatea momentului.

Premierul Tudose infirma o eventuala remaniere guvernamentala

ACTUALIZARE 17:33 Tudose: Nu vor fi remanieri Nu vor fi operate remanieri guvernamentale in prezent, a reiterat premierul Mihai Tudose, aratand ca o analiza asupra activitatii Executivului va fi facuta in luna ianuarie. ------------ Premierul Mihai Tudose a infirmat, astazi, o eventuala remaniere guvernamentala in urmatoarea perioada.

Premierul Tudose: Decizia Gabrielei Firea de a organiza un targ in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata. Sper ca isi va de seama

Premierul Mihai Tudose spune ca decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata.

Premierul Tudose: Decizia Gabrielei Firea de a organiza un targ in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata. Raspunsul primarului Capitalei

Premierul Mihai Tudose spune ca decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a organiza un targ de Craciun in Piata Victoriei nu este cea mai inspirata, el motivand ca, in primul rand, oamenii nu au pe unde sa traverseze si, in plus, este o decizie care se interpreteaza, dat fiind ca acolo au loc proteste.

Premierul Tudose nu vrea targ de Craciun in Piata Victoriei: Nu cred ca e cea mai inspirata alegere

Premierul Mihai Tudose a declarat joi ca nu considera o decizie inspirata organizarea unui targ de Craciun mijlocul Pietei Victoria, in fata Guvernului, apreciind totodata ca primarul general al Capitalei, Ga.

Premierul Tudose despre proteste:Trebuie sa explicam mai bine si mai des modificarile

Premierul Mihai Tudose a afirmat luni ca, dupa protestele din strada, a inteles ca Executivul trebuie sa continue cu masurile adoptate, dar ca acestea trebuie explicate de ministrul de Finante, Ionut Misa, mai bine si mai des.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )