Libnet.ro
UNICEF

21:45

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atacat la CCR modificarea Legii privind constituirea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

B1 B1,
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atacat la CCR modificarea Legii privind constituirea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a atacat la CCR Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 821993 privind constituirea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. in data de 2 decembrie. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru convocarea Parlamentului in ziua de luni, 21 decembrie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretul privind convocarea Parlamentului Romaniei in ziua de luni, 21 decembrie 2020, ora 12, la Palatul Parlamentului, informeaza Administratia.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa ce AUR a vorbit despre suspendarea sa: Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumata (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine ca Alianta pentru Unirea Romanilor este o formatiune despre care nu se prea stie ce vrea si ce face in politica. Adunity_104946 Ce.

Presedintele Klaus Iohannis: Plantam paduri. S-au plantat 50 de milioane de puieti in campania O padure cat o tara, pe care am inceput-o impreuna, in primavara (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, participa miercuri la evenimentul organizat cu prilejul inchiderii oficiale a campaniei nationale de impadurire O padure cat o tara, in care s-au plantat 50 de.

Klaus Iohannis: intarirea si extinderea Parteneriatului Strategic cu SUA, un pilon de baza al politicii externe a Romaniei. Statul roman mentine ca obiectiv major extinderea si aprofundarea cooperarii bilaterale in viitor (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a subliniat importanta Parteneriatului Strategic cu SUA, marti, la ceremonia de la Ambasada americana la Bucuresti, care marcheaza decorarea lui Nicolae Ciuca, premier.

Klaus Iohannis: Imediat dupa Craciun vom intra in campania de vaccinare Din ianuarie ar putea veni minim 100.000 de doze saptamanal Vaccinarea populatiei generale, in primavara Restrictiile, in vigoare de sarbatori (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a efectuat vinerio vizita laCentrul national de stocare a vaccinurilor COVID-19 din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara.

Sedinta privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la Cotroceni. Klaus Iohannis discuta cu Nicolae Ciuca, Nelu Tataru, Raed Arafat si Valeriu Gheorghita

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o sedinta de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, joi, ora 13, la Palatul Cotroceni, cu premierul interimar Nicolae Ciuca, ministrul Nelu Tataru,.

Klaus Iohannis: Nu ne putem permite, la nesfarsit, ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 sa fie umbrita de o rusinoasa neputinta a statului. Avem nevoie de adevar si dreptate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis,a transmis un mesaj, miercuri, cu ocazia marcarii a 31 de ani de la inceputul Revolutiei Romane din Decembrie 1989. Onorarea memoriei victimelor inseamna apararea.

Klaus Iohannis: Nu vreau sa avem discutii in contradictoriu si daunatoare dupa formarea Guvernului Ca Presedinte, astept sa se formeze o majoritate si sa imi propuna un nume (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost intrebat miercuri daca a intervenit in negocierile pentru formarea Guvernului si care crede ca este solutia potrivita pentru depasirea impasului. Partidele de.

Lovitura pe care o da Klaus Iohannis. A scapat si e definitiv

Lovitura pe care o da Klaus Iohannis. A scapat si e definitiv. iCCJ a respins ieri o plangere impotriva deciziei Parchetului de a clasa dosarul deschis ca urmare a denuntului facut de Lumea Justitiei referitor la casele situate in Sibiu ale presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Klaus Iohannis, lovitura pentru cei care l-au acuzat ca si-a .

Presedintele Iohannis sesizeaza CCR in privinta reorganizarii normative a Biosferei Delta Dunarii

Presedintele Romaniei a trimis Curtii Constitutionale vineri, 18 decembrie a. c. , o sesizare de necon.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )