Libnet.ro
UNICEF

21:30

Prima fotografie din istorie in care apar oameni. Dagherotipul realizat la Paris in urma cu 180 de ani

Adevărul Adevărul,
Prima fotografie din istorie in care apar oameni. Dagherotipul realizat la Paris in urma cu 180 de ani

Imaginea de mai sus este prima fotografie a Parisului facuta vreodata. Este un dagherotip realizat in 1839 de Louis Daguerre insusi, inventatorul acestei tehnici fotografice. in acelasi an, dagherotipul a devenit accesibil din punct de vedere comercial, iar astfel 1839 este considerat anul in care s-a nascut arta fotografica. continuă pe Adevărul

A aparut prima fotografie cu o gaura neagra din Univers. De ce i se spune monstrul

Cercetatorii de la Event Horizon Telescope au facut publica prima fotografie facuta vreodata unei gauri negre din Univers. O echipa formata din peste 200 de oameni de stiinta din toate colturile lumii a facut publica prima fotografie a unei gauri negre. Aceasta e localizata intr-o galaxie denumita M87 si reprezenta un pas urias facut in [] .

Prima fotografie cu o gaura neagra a facut inconjurul lumii. in spatele proiectului sta o tanara de 29 de ani

Prima fotografie cu o gaura neagra a facut inconjurul lumii. Ca sa reuseasca sa surprinda imaginea, oamenii de stiinta au combinat puterea a 8 radiotelescoape de ultima generatie. in spatele.

Prima fotografie facuta vreodata unei gauri negre a fost dezvaluita

Prima fotografie facuta vreodata unei gauri negre a fost prezentata pe 10 aprilie de oamenii de stiinta de la Event Horizon Telescope Collaboration.

Solidaritate emotionanta a italienilor fata o mama romanca din Roma care si-a pierdut copilul

Solidaritate emotionanta a italienilor fata o mama romanca din Roma care si-a pierdut fiul de doar 11 ani, Antonio, decedat in urma unei crize respiratorii, in trafic. Autoritatile au deschis o ancheta pentru a elucida cauzele tragediei. Un grup de italieni a inceput o colecta pentru a ajuta financiar familia baiatului.

Digi 24: Soferii din Giurgiu care au trecut testul scris pentru permis, fara sa stie alfabetul. Cum au fost descoperiti

Sute de persoane din Bolintin, judetul Giurgiu, au permise de conducere, desi nu stiu sa scrie si sa citeasca. Din reteaua care dadea permise analfabetilor ar face parte politisti din cadrul Serviciului Permise Giurgiu si doi instructori care ii ajutau pe cei care dadeau spaga sa treaca examenul.

Taximetristii din Galati care au batut cu bestialitate un tanar, cercetati in stare de libertate

Taximetristii din Galati care au batut cu bestialitate un tanar sunt cercetati in stare de libertate. Patru dintre cei implicati au fost audiati la Politie, dar politistii continua cercetarile pentru a-i depista si pe ceilalti agresori, potrivit Mediafax.

VIDEO Taximetristii din Galati care au batut cu bestialitate un tanar, cercetati in stare de libertate

Taximetristii din Galati care au batut cu bestialitate un tanar sunt cercetati in stare de libertate. Patru dintre cei implicati au fost audiati la Politie, dar politistii continua cercetarile pentru a-i depista si pe ceilalti agresori, potrivit Mediafax.

Un tanar roman a fost santajat de o fata din Maroc care l-a pus sa-si dea pantalonii jos pe webcam. Cati bani i-a cerut tanara

Un sucevean in varsta de 31 de ani a fost santajat de o fata din Maroc care l-a pus sa-si dea pantalonii jos pe webcam. Pe 1 aprilie, suceveanul a intrat pe un site unde sunt inregistrati mii de utilizatori.

PREMIERA absoluta. Prima fotografie facuta vreodata unei gauri negre a fost data publicitatii

Echipa de cercetatori din cadrul proiectului Event Horizon Telescopea prezentat miercuri, in premiera absoluta, fotografia unei gauri negre, o reusita majora in domeniul astrofizicii. Fotografia va.

LIVE Formula 1 Marele Premiu al Chinei. Cursa 1000 din istorie

Formula 1 programeaza, duminica, de la ora 9:10, cursa cu numarul 1000 din istoria competitiei. Circuitul de la Shanghai intra astfel in istorie prin gazduirea acestui Mare Premiu jubiliar. Intrecerea este live text tur cu tur pe onlinesport. ro, duminica dimineata, cu incepere de la ora 9:10.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )