Libnet.ro
UNICEF

22:15

Procurorul-sef DIICOT, la Sinteza zilei: Ancheta nu este blocata fara testul ADN

Antena3 Antena3,
Procurorul-sef DIICOT, la Sinteza zilei: Ancheta nu este blocata fara testul ADN

Procurorul-sef DIICOT, Felix Banila, a explicat, duminica, la Sinteza zilei, de ce s-a incercat obtinerea testului ADN de la familia Melencu cu orice pret. Era nevoie de o noua expertiza genetica care sa. continuă pe Antena3

Procurorul-sef DIICOT, la Sinteza zilei: Ancheta nu este blocata fara testul ADN care trebuie facut de FBI

Procurorul-sef DIICOT, Felix Banila, a explicat, duminica, la Sinteza zilei, de ce s-a incercat obtinerea testului ADN de la familia Melencu cu orice pret. Era nevoie de o noua expertiza genetica care sa.

Sinteza zilei. Tanara de 19 ani sechestrata intr-un apartament din Alexandria povesteste cosmarul prin care a trecut

O tanara de 19 ani a sunat, joi, la 112 si a anuntat ca a fost sechestrata si violata intr-un apartament din municipiul Alexandria, fara sa poata sa indice adresa exacta, Fata le-a spus politistilor.

Subiectele zilei: Cum este privita Laura Codruta Kovesi in Cehia si Slovacia, tari cu acuzatii de coruptie la nivel inalt; Justin Trudeau ii da dreptate Gretei Thunberg: Canada nu a facut suficient pentru mediu; Ceremoniile realitatii: Calitatea vietii d

Din copil abuzat, Johannes Visscher a devenit pradator sexual de copii. Bunicul sinucigas, tatal alcoolic violent, mama internata la psihiatrie. Deputata care a initiat Legea registrului infractorilor sexuali reclama modul in care este aplicata: Sunt institutii care cer documente in plus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )