Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo: Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cum va fi vremea in urmatoarele zile

ANM a prezentat prognoza meteo pe urmatoarele trei zile. in Bucuresti si zonele de campie va fi mai cald iar in zonele de munte se asteapta ninsori slabe. continuă pe Adevărul

ANM a emis o noua prognoza meteo. Cum va fi vremea de pe 20 ianuarie, pana pe 3 februarie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru perioada cuprinsa intre 20 ianuarie si 3 februarie. Cum se anunta vremea de saptamana viitoare si care sunt maximele si minimele in Capitala? Prognoza ANM pentru 20 ianuarie 3 februarie Meteorologii de la ANM au emis o noua prognoza pentru perioada .

Vremea se va incalzi in urmatoarele zile, cu temperaturi de pana la 12 grade in majoritatea regiunilor, cu precipitatii prognozate dupa 25 ianuarie

Vremea se va incalzi in urmatoarele zile in majoritatea regiunilor tarii, maximele urmand sa atinga valori de 12 grade Celsius, in zona Dobrogei, insa incepand de saptamana viitoare temperaturile de peste zi vor scadea la jumatate, iar probabilitatea aparitiei precipitatiilor va creste in special dupa 25 ianuarie, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila pentru intervalul 20 ianuarie - 3 februarie, citata de Agerpres.

Prognoza meteo: Val de aer tropical peste Romania in toiul iernii. Cum o iau razna temperaturile si unde se anunta ninsori

Vremea continua sa ne suprinda cu temperaturi anormale si in urmatoarele zile. Desi suntem in toiul iernii, se anunta vreme de primavara. Meteorologii spun ca in aceasta perioada un val de aer tropical loveste Romania, aducand maxime cu mult peste cele normale ale perioadei.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 23 ianuarie. Schimbare brusca de temperatura

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Care sunt conditiile meteo pentru ziua de joi, 23 ianuarie? Schimbarea brusca de temperatura aduce maxime putin peste cele normale perioadei in care ne aflam. Prognoza meteo ANM pentru joi, 23 ianuarie Meteorologii indica un cer variabil cu innorari in prima parte a .

VREMEA va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pana vineri

Prognoza meteo pentru 22, 23 si 24 ianuarie 2020.

Temperaturi mai ridicate decat cele normale. PROGNOZA meteo pentru miercuri, 22 ianuarie

Prognoza meteo pentru 22 ianuarie 2020. Meteorologii anunta ca vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii.

Schimbari RADICALE de vreme: Prognoza meteo pe o luna

Administratia Nationala de Meteorologie a emisprognoza meteo pe o luna, mai exact pana pe 17 februarie. Prognoza meteo saptamana 20. 2020 Temperatura aerului va avea valori ce.

ALERTA METEO: Ce se intampla cu VREMEA SAPTAMANA ACEASTA! Vezi judetele vizate!

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat prognoza meteo valabila pana pe data de 26 ianuarie 2020.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 ianuarie. Vor fi conditii pentru depuneri de chiciura si polei

Vremea se va incalzi, indeosebi la valorile termice diurne, in zonele de munte, precum si in regiunile extracarpatice, unde cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar ceata se va semnala izolat in orele diminetilor.

VREMEA. Prognoza meteo 23 ianuarie. Temperaturi de - 11 grade

Cerul va fi variabil cu innorari in prima parte a intervalului in nordul, centrul si estul tarii si mai mult senin in rest. Va ninge slab, pe arii restranse la munte, in Transilvania si izolat in Moldova, iar in Dobrogea vor fi conditii pentru precipitatii mixte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )