Libnet.ro
UNICEF

23:30

Robert Downey jr ar putea deveni cel mai bine platit actor pentru un rol

Adevărul Adevărul,
Robert Downey jr ar putea deveni cel mai bine platit actor pentru un rol

Robert Downey jr este pe cale sa devina cel mai bine platit actor din istoria Hollywoodului daca va primi din partea producatorilor francizei Razbunatorii/The Avengers un onorariu de 100 milioane de dolari pentru a interpreta rolul Tony Stark in urmatoarele doua filme din aceasta serie. continuă pe Adevărul

Placutele de inmatriculare cu cipuri de identificare ar putea deveni obligatorii.

Placutele de inmatriculare inteligente ar putea deveni obligatorii pe teritoriul Uniunii Europene. Parlamentul European analizeaza un proiect de lege pe aceasta tema potrivit caruia fiecare masina ar beneficia de o identitate proprie, iar automobilele furate nu ar mai putea fi reinmatriculate cu numere false, noteaza Autobis potrivit B1. ro. Propunerea inaintata de Asociatia Producatorilor si Importatorilor din Olanda prevede integrarea de cipuri de identificare RFID Radio Frequency .

Placutele de inmatriculare cu cipuri de identificare ar putea deveni obligatorii

Placutele de inmatriculare inteligente ar putea deveni obligatorii pe teritoriul Uniunii Europene. Parlamentul European analizeaza un proiect de lege pe aceasta tema potrivit caruia fiecare masina ar benefici.

Talnar: Mai bine nu mergem in cupele europene. Ne-am face de ras

Cornel Talnar da dovada de realism cand afirma ca Dinamo nu are la ora actuala un lot competitiv prin care sa poata avansa in cupele europene. Tehnicianul din Stefan cel Mare spune ca mai bine s-ar incepe procesul de reconstructie pentru formarea unei echipe puternice.

Dolarul - la cel mai ridicat curs din ultima luna, fata de euro

Moneda americana, dolarul, s-a apreciat vineri, pe pietele externe, pe fondul semnelor de redresare a sectorului muncii din SUA. in conditiile date, investitorii cred ca Federal Reserve banca centrala) ar putea reduce stimulentele mai devreme decat alte banci centrale.

Faze Tari: Monstrul din Coreea! Il folosesti zilnic la gatit, ea si l-a injectat in fata! Uite cum s-a mutilat aceasta femeie; Omul-afis, somat de nevasta sa scape de tatuajele porno; Cel mai stupid accident. Cum a reusit un sofer sa loveasca un

Mafiotul s-a facut femeie sa scape de puscarie. Incredibil, dar adevarat! Geovanni Alberto Rebolledo Lambrano, un barbat de 29 de ani, a fost arestat sambata. Adio, aglomeratie in trafic! Din 2015, veti putea zbura cu masina. O firma din Massachusetts, Terrafugia, va scoate la vanzare, cel mai devreme in 2015, primele.

Stefan Banica a lansat cel mai nou single si un super-videoclip, alaturi de Pacha Man: Alerg printre stele

Stefan Banica, unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania, isi surprinde din nou publicul cu cel mai nou videoclip al sau, Alerg printre stele, o colaborare inedita cu Pacha Man. Filmarile au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Iulian Moga. Fata de videoclipurile cu care Stefan Banica si-a obisnuit publicul, .

Kenya: Zeci de pacienti au fugit de la cel mai mare spital psihiatric din tara si sunt cautati de politisti

Circa 40 de pacienti cu boli mintale au evadat din Spitalul Psihiatric Mathari din Nairobi, cel mai mare din tara, paznicii nereusind sa ii opreasca, relateaza BBC. Politia a pornit in cautarea acestora, o parte dintre ei stiindu-se ca sunt violenti.

Ultimele pregatiri pentru Cartea Recordurilor. Antena 3 ofera Romaniei cel mai mare steag din lume

La sfarsitul lunii mai, Romania va intra in Cartea Recordurilor. Dupa cum stiti, Antena 3, in parteneriat cu fabricadesteaguri. eu, a realizat cel mai mare steag din lume, iar acum se fac ultimele pregatiri.

Cel mai mare TRICOLOR din lume va flutura pentru prima oara pe aerodromul de la Clinceni

Cel mai mare drapel din lume va fi desfasurat pe aerodromul de la Clinceni pe 27 mai. Se va intinde pe o suprafata de 7 hectare si va cantari 5 tone. Este campania initiata de Antena 3 si Fabrica de.

Dan Sova: Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava

Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava, afirma ministrul delegat Dan Sova, potrivit caruia suma necesara in acest an pentru intretinerea de vara a drumurilor se ridica la 4.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )