Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romania isi retrage ambasadorul din Belarus in semn de protest fata regimul Lukasenko

Adevărul Adevărul,
Romania isi retrage ambasadorul din Belarus in semn de protest fata regimul Lukasenko

Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a anuntat vineri ca Romania il va rechema pe ambasadorul din Belarus, Viorel Mosanu, in semn de solidaritate cu Polonia si Lituania, care au fost acuzate de regimul Lukasenko ca s-au implicat in politica interna a tarii. Cehia, Estonia, Letonia, Germania, Polonia, Lituania si Bulgaria au luat decizii similare. continuă pe Adevărul

Romania si-a rechemat ambasadorul din Belarus, in semn de protest fata de regimul Lukasenko

Ministrul roman de externe, Bogdan Aurescu, a anuntat ca Romania a decis sa il recheme pe ambasadorul Romaniei din Belarus, Viorel Mosanu, in semn de solidaritate cu Lituania si Polonia, tari acuzate de regimul Lukasenko de ingerinta in problemele interne ale Minskului.

NATO isi va retrage fortele din Afganistan pana la Craciun

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a reafirmat joi decizia Aliantei de a-si retrage forte.

Romania isi va moderniza armata in urmatorii 10 ani in baza unei foi de parcurs stabilite cu SUA

Romania isi va moderniza armata in baza unei foi de parcurs road map) dedicate cooperarii cu SUA la nivelul apararii, in urmatorii 10 ani. Documentul a fost semnat la Washington de catre ministrul roman al apararii, Nicolae Ciuca, si secretarul american al apararii, Mark T. Esper, informeaza MApN.

MONITORUL SOCIAL: Romania detine primul loc din UE a numarului de lucratori in risc de saracie

Romania detine primul loc din Uniunea Europeana a numarului lucratorilor in risc de saracie, cu un procent de 15,7% in 2019, in conditiile in care media UE era de 8,9%, potrivit unui infografic Monitorul Social.

Ministerul de Externe se solidarizeaza cu aliatii europeni, impotriva regimului Lukasenko. Bogdan Aurescu a anuntat rechemarea ambasadorului din Belarus

Romania se solidarizeaza cu Polonia si Lituania, care l-au acuzat pe Aleksandr Lukasenko, presedintele Belarusului, de implicarea in politica interna a tarii. Astfel, Ministerul de Externe, prin Bogdan Aurescu,.

Romania isi chinuie copiii: Calvarul prin care trec de 4 luni componentii unui club din Campina

Sportul romanesc e guvernat, din pacate, de oameni care dau bine din gura, insa cand e vorba sa faca ceva concret pentru acest domeniu, dispar din peisaj.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )