Libnet.ro
UNICEF

06:30

Schimbare majora la Pro TV. Vocea Romaniei, anulata pentru prima data in 10 ani

B1 B1,
Schimbare majora la Pro TV. Vocea Romaniei, anulata pentru prima data in 10 ani

Editia din acest a an a show-ului Vocea Romaniei a fost anulata, fiind pentru prima data in 10 ani cand filmarile si castingurile nu se vor tine. in toamna, fanii emisiunii de talente vor putea urmari. continuă pe B1

Pro Tv renunta la Vocea Romaniei. Cine se muta la X Factor la Antena1? Surprizele se tin lant

Vocea Romaniei ia o pauza pe o perioada nedeterminata. Pentru prima data in zece ani, show-ul nu va mai fi difuzat in aceasta toamna, iar cei patru jurati vor trebui sa se orienteze spre alte proiecte. Tudor Chirila, Smiley, Horia Brenciu si Irina Rimes sunt obligati sa faca un pas in spate.

Decizie fara precedent la PRO TV! Ce se intampla cu emisiunea Vocea Romaniei. Irina Rimes, Brenciu si Smiley, pe bara

Timp de 10 ani PRO TV a fost lider de audiente pe segmentul talent-show-rilor, in special cand vine vorba de, deja celebrul, show Vocea Romaniei, dar in aceasta perioada postul a avut de suferit din cauza pandemiei, iar deciziile luate de oficiali schimbaregulile jocului de pana acum. Dupa 10 ani, nu avem Vocea Romaniei Colegii .

Schimbare majora la Facebook. Vestea care intereseaza milioane de utilizatori

La inceputul pandemiei campania de informare Covid-19 a Facebook se baza pe cercetare, iar autorii erau ingrijorati ca Facebook a ratat mesajul real ce trebuia transmis catre utilizatorii sai. Facebook schimba modul in care trateaza dezinformarea Covid-19 in incercarea de a stopa afirmatiile false despre coronavirus publicate pe reteaua de socializare, oficialii Facebook au lansat .

Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului

Polonia a intrat oficial in recesiune, pentru prima data dupa caderea comunismului, dupa ce produsul intern brut PIB) a scazut cu 7,9% in al doilea trimestru din 2020, in cifre anualizate, si cu 8,9% in raport cu trimestrul precedent, a anuntat vineri, intr-o prima estimare, oficiul national pentru statistici GUS), citat de AFP, conform Hotnews.

UPDATE Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului

Polonia a intrat oficial in recesiune, pentru prima data dupa caderea comunismului, dupa ce produsul intern brut PIB) a scazut cu 7,9% in al doilea trimestru din 2020, in cifre anualizate, si cu 8,9% in raport cu trimestrul precedent, a anuntat vineri, intr-o prima estimare, oficiul national pentru statistici GUS), citat de AFP.

Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului, din cauza crizei financiare generate de epidemia de Covid-19

Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului, pe fondul crizei fiannciare generate de epidemia de coronavirus. Nici Romania nu sta mai bine. Economia sufera cea mai mare scadere din.

S-a aflat marele SECRET al lui Ed Sheeran: Va fi in curand TATA pentru prima oara!

Surpriza in showbiz! Ed Sheeran si sotia lui vor deveni cat de curand parinti pentru prima oara. Cei doi au tinut sarcina secreta pana in ultima clipa, scrie The Sun. Ed Sheeran 29) si sotia lui,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )