Libnet.ro
UNICEF

05:30

Seful CJ Braila, Bunea Stancu, adus la DNA Galati pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de coruptie

B1 B1,
Seful CJ Braila, Bunea Stancu, adus la DNA Galati pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de coruptie

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost adus, joi seara, la sediul DNA Galati, pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat pentru abuz in serviciu si conflict de . continuă pe B1

Presedintele CJ Braila Bunea Stancu, avere obtinuta din afaceri cu statul (VIDEO)

Despre seful CJ Braila Bunea Stancu se poate scrie un roman foileton, si nu de bine. Verificarile care au loc joi vin in conditiile in care averea sau sediul Consiliului Judetean Braila pe care il conduce sunt.

SURSE. Presedintele CJ Braila, Bunea Stancu, risca retinerea. Firma sa, CONCIVIA, detine monopolul asupra contractelor de achizitii atribuite de CJ

Procurorii DNA arata, in dosarul in care este anchetat si presedintele CJ Braila, ca trei firme, intre care una controlata de Gheorghe Bunea Stancu, detin monopolul lucrarilor licitate de CJ Braila. Prejudiciul ar fi de aproape trei milioane de lei.

Presedintele CJ Braila, Bunea Stancu, cercetat pentru abuz in serviciu si conflict de interese

DNA face perchezitii vineri la biroul presedintelui Consiliului Judetean CJ) Braila, cercetat de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu si conflict de interese, ambele infractiuni savarsite in forma continuata, potrivit unor surse judiciare.

Un nou dosar de coruptie pentru baronul PSD de Braila, Bunea Stancu. Prejudiciul, 3 milioane euro

Update 10. 13 -Seful Consiliului ar fi dat mai multe contracte din bani publici unor firme pe care le controla prin interpusi. Ar fi vorba despre un dosar de coruptie in care prejudiciul se ridica la 2,8.

Baronul Brailei, fata in fata cu procurorii anticoruptie din Galati. Bunea Stancu a fost retinut pentru 24 de ore

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a ajuns ultimul, in aceasta seara, la DNA Galati. Spre deosebire de ceilalti doi colegi de la CJ Braila, care nu au fost ascunsi de obiectivele camerelor de filmat, Bunea Stancu a fost bagat cu duba pana aproape de usa de intrare.

DNA a descins la CJ Braila si la casa baronului Bunea Stancu

Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la sediul Consiliului Judetean Braila, dar si la locuinta presedintelui Consiliului Judetean Braila, Bunea Stancu. Descinderile sunt coordonate de procurorii DNA. Din.

Perchezitii la sediul CJ Braila si la locuinta lui Bunea Stancu

Procurorii DNA efectueaza in aceasta dimineata perchezitii la sediul Consiliului Judetean Braila si la locuinta presedintelui institutiei, Bunea Stancu, intr-un dosar ce presupune fapte de coruptie, transmit sursele de presa.

Baronul de Braila, saltat de DNA. Un nou dosar de coruptie pentru Bunea Stancu. Prejudiciul, 3 milioane euro

Update 11. 40 - Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost dus la audieri la DNA Galati, dupa ce procurorii au facut perchezitii la domiciliul acestuia si la sediul institutiei pe.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Braila si la locuinta lui Bunea Stancu. Baronul PSD, banuit ca directiona contracte din bani publici spre firme apropiate

Procurorii DNA Galati fac joi dimineata perchezitii la sediul Consiliului Judetean Braila si la locuinta sefului institutiei, Gheorghe Bunea Stancu, intr-un dosar de coruptie, informeaza DNA intr-un comunicat. Stancu este suspectat ca era implicat in comiterea unor fapte asimilate celor de coruptie, directionand contracte din bani publici spre firme pe care el insusi le controla indirect. Ora 09. 50: Vezi in articol cele cinci contracte din bani publici suspectate de trucareIn curs de actualizare.

Perchezitii DNA la sediul CJ Braila, dar si la locuinta presedintelui Bunea Stancu

ProcuroriiDNA Galati au descins joi dimineata la sediul Consiliului Judetean Braila, dar si la locuinta presedintelui Bunea Stancu si la alte doua domicilii, informeaza B1 TV. Potrivit unor surse .

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )