Libnet.ro
UNICEF

23:15

Simona Halep, PRIMA DECLARATIE dupa ce a pierdut finala de la Australian Open si numarul 1 mondial: Sunt trista

B1 B1,
Simona Halep, PRIMA DECLARATIE dupa ce a pierdut finala de la Australian Open si numarul 1 mondial: Sunt trista

Simona Halep s-a declarat trista si extrem de dezamagita de infrangerea pe care a suferit-o sambata in finala de la Australian Open, in fata danezei Caroline Wozniacki. Nu e. continuă pe B1

Simona Halep, PRIMA DECLARATIE dupa ce a pierdut finala de la Australian Open si numarul 1 mondial: Sunt trista (VIDEO)

Simona Halep s-a declarat trista si extrem de dezamagita de infrangerea pe care a suferit-o sambata in finala de la Australian Open, in fata danezei Caroline Wozniacki. Nu e.

Gheorghe Hagi, mesaj pentru Simona Halep dupa ce a pierdut finala de la Australian Open: Nu inceta sa crezi, titlul de Grand Slam va veni

Gheorghe Hagi i-a transmis un mesaj pe Facebook Simonei Halep, dupa ce aceasta a pierdut finala Australian Open, cu Caroline Wozniacki, in care a spus ca nu trebuie sa inceteze sa creada, pentru ca titlul de Grand Slam va veni.

Simona Halep s-a calificat in finala Australian Open, dupa un meci dur si intens

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru prima data in finala Australian Open, a treia oara la un grand slam, dupa ce a invins-o, ieri, cu scorul de 6-3, 4-6, 9-7, pe sportiva germana Angelique Kerber, locul 16 WTA si cap de serie numarul 21.

Simona Halep, prima reactie dupa esecul din finala de la Australian Open

Nu e usor sa vorbesc acum. Caroline a jucat minunat. Vreau sa-ti felicit echipa, sa-l felicit pe tatal tau si ceea ce a facut pentru tine. A fost un turneu bun pentru mine, nu am inceput grozav, ma.

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala: Sunt mandra de mine

Simona Halep va juca prima sa finala la Australian Open si a treia de Mare Slem din cariera, dupa ce a invins-o la mare lupta pe Angelique Kerber. Vedeti mai jos ce a declarat Halep imediat dupa meciul in care a fost la un punct distanta de eliminare.

VIDEO Simona Halep, primele declaratii dupa finala pierduta dramatic la Australian Open

Simona Halep a declarat dupa finala pierduta dramatic, sambata, la turneul Australian Open ca va lup.

Simona Halep, primele declaratii dupa calificarea in semifinalele de la Australian Open: Este un sentiment minunat

Simona Halep s-a calificat miercuri, in premiera, in semifinalele turneului de la Australian Open. La scurt timp dupa victoria impotriva Karolinei Pliskova, Halep a declarat ca isi face.

Reactie DURA a lui Gigi Becali, dupa ce Simona Halep a pierdut finala Australian Open

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal FCSB, a reactionat dur dupa ce Simona Halep a pierdut titlul de nr. 1 WTA in finala de la Australian Open. Nu am ce sa comentez, dupa un asemenea meci. Sunt.

Ce a scris presa internationala despre Simona Halep, dupa meciul de aproape trei ore din finala Australian Open

Presa internationala a scris, sambata, dupa finala turneului Australian Open, pierduta de Simona Halep in fata danezei Caroline Wozniacki, ca meciul a fost unul excelent, iar romanca a aratat curaj, daruire, hotarare si lupta.

Simona Halep, PRIMELE DECLARATII dupa CALIFICAREA iN FINALA de la Australia Open: A fost foarte greu, tremur. A fost un meci ca un montagne rousse

Drumul Simonei Halep continua la Australian Open. Romanca s-a calificat in finala turneului de la Melbourne si este la un pas de primul sau titlu de grand slam din cariera. Simona a castigat.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )